Neverovatna priča jednog Šumadinca: Bivše su mu se udale istog dana, a njegova reakcija NASMEJALA JE SVE

Ušao u dobro znano kafanče u Stanovu i naglas viknuo: "Ljudi, danas ja častim! Upravo mi se prva i treća bivša žena udaju"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay

Nema još mesec dana kako je sudbina na čudan način spojila dve Čačanke i “uredila” da se sretnu skoro pa na samim vratima opštinskog matičara…

Dve Sanje, dve brinete, sasvim je moguće da nisu ni opazile jedna drugu među raspevanim svatovima koji su ih pratili…Ali, jedan čovek na pedesetak kilometara dalje, u Kragujevcu, sve je to znao i ispričao… Istina, nije odmah imao nameru da se “ispovedi”, ali je kasnije pristao da svi čuju za njegovu priču.

Kroz dim ko zna koje cigarete i između gutljaja “stomaklije” čudno se osmehivao i s vremena na vreme u neverici klimao glavom… Nema mesec dana kako je, čulo se, ušao u dobro znano kafanče u Stanovu i naglas viknuo: “Ljudi, danas ja častim! Upravo mi se prva i treća bivša žena udaju”.

Prvo su ga, otkrio nam je konobar, gledali u čudu, a onda je sve, kako to obično biva, okrenuto na šalu.

– Pa, što ti, nesrećo, častiš kad ti se udaju bivže žene – pitao ga je, kažu, jedan gost.

– Zato što više nema rizika da mi se vrate! – smejao se naglas…

Vlada je tek zagazio u šestu deceniju. Pre pet godina kad je dobio prvog i jedinog sina sa, tada četvrtom ženom, promenio je imidž – obrijao je glavu, a u dobro znano kafanče u Stanovu svraćao je samo vikendom i to na samo dve “stomaklije”. I sad se drži tog rasporeda iako, kažu njegovi bliski prijatelji, duže od godinu dana živi sam…

U dobrom raspoloženju posle malo nećkanja pristao je da potvrdi priču o bivšim ljubavima ali “bez fotografisanja i detaljisanja”.

– E, moj druže! To je da ne poveruješ! Meni sa Sanjama nije išlo…a zamisli, njih dve se posle mene, obe iz Kragujevca vratile u Čačak. I obe se baš istog dana po drugi put udadoše a jednoj se čak i muž zove Vlada! Pa zamisli koliko slučajnosti.



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar