Uživala u prolećnom suncu, pa PROŽIVELA PAKAO: Ovo može svakome da se desi (VIDEO)

Ovaj njen video privukao veliku pažnju na društvenim mrežama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Miroslavik

Orla Mekgil otišla je u Kornvol na jugozapadu Velike Britanije. Poželela je da se malo opusti za vikend i uhvati prolećnog sunca. Užas koji je proživela nakon toga nije mogla da zamisli ni u najgorim snovima.

Kako je ispričala svojim pratiocima na TikToku, sunčevi zraci čak i nisu bili toliko jaki. Uživala je ne razmišljajući da se namaže kremom za sunčanje. Kako je vreme prolazilo, potpuno je zaboravila na visoke temperature tog dana i prepustila se uživanju u lepom danu.

@orlamcglynn and i wasnt even that badly burnt !! wear suncream and look after your skin everyone !! #sunpoisoning ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Otečeno lice

Tokom boravka u Kornvolu koža joj se zacrvenela pa je očekivala da je dobila manje opekotine, međutim, njeno stanje se drastično pogoršalo narednih sati. Dok se ukrcavala na avion, kako bi se vratila kući, imala je osećaj da joj lice gori, bila je sve crvenija u licu a počela je i da otiče.

Kad je sletela, lice joj je bilo potpuno deformisano, jedno oko u potpunosti zatvoreno dok je čkiljila na drugo oko. Uplašena devojka odmah je otišla u bolnicu gde su joj lekari dijagnostikovali tešku alergiju na sunce.

Simptomi alergije na sunce najčešće se pojavljuju nekoliko sati nakon izlaganja i bez korišćenja kreme za sunčanje. Uz sve to dobila je i sunčanicu pa su joj lekari odmah ukazali neophodnu pomoć.

Dobila je lekove i preporuku da ostane kući ali je ona ipak otišla na posao pa je morala da se vrati kući.

– Uvek nosite i mažite kremu za sunčanje čak i kad vam se učini da sunce nije tako jako. Pazite na svoju kožu da ne biste prošli kao ja – napisala je ona uz jezive slike otečenog lica. Na sreću otok joj je spao posle nekoliko dana.

Simptomi alergije na sunce i sunčanice su:

  • ekstremno crvena koža
  • plikovi
  • glavobolja
  • mučnina
  • dehidratacija
  • temperatura
@orlamcglynngot it ?

♬ Current joys – Skins Edits

Reakcije pratilaca

Ovaj njen video privukao veliku pažnju na društvenim mrežama, a videlo ga je više od dva miliona ljudi. – Ljudi ne shvataju koliko je sunce opasno sve dok se ne dogodi ovako nešto –

– I meni se dogodilo ovako nešto kad sam sa 13 godina bio sa roditeljima na odmoru u Turskoj ali tad nismo ni znali da je to alergija na sunce –

– I meni je oteklo lice zbog sunca, koristila sam kesice čaja kao obloge na očima. Bilo je strašno ali mi se lice vratilo u normalu posle dva dana –

– Ovo je zaista strašno! Nadam se da si sad dobro – bili su samo neki od komentara njenih pratilaca na njen post.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar