Ne služi samo za negu kose: Pet neobičnih načina kako možete da iskoristite regenerator u kući

Možete da koristite balzam za poboljšanje mirisa odeće

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Ne morate da koristite balzam za kosu samo na kosi, on može da ima i mnoge druge namene u domaćinstvu. Ovo su neki zanimljivi načini njegovog korišćenja.

Kao hidratantno sredstvo za kupanje

Regenerator možete koristiti kao hidratantno sredstvo za kupanje. Naročito ako ste prethodno koristili piling za telo ili penu za kupanje koja je stvorila mnogo pene. Da biste vratili prirodnu vlagu telu, dodajte malo balzama pre nego što završite sa kupanjem.

Za poboljšanje mirisa odeće

Takođe možete koristiti balzam za poboljšanje mirisa odeće. Možete sami da napravite omekšivač i osveživač tkanine. Da biste to uradili, potrebno je da pomešate regenerator sa malo vode i stavite ga u bocu sa raspršivačem. Samo protresite bočicu da se sadržaj dobro promeša, a zatim poprskajte odeću iz daljine, piše The Indian Times.

Foto: Shutterstock

Umesto pene za brijanje

Regenerator možete koristiti i kao penu za brijanje. Da biste omekšali dlačice, postigli glatko klizanje brijača i sprečili posekotine, posegnite za regeneratorom.

Za meke zanoktice

Takođe možete postići meke zanoktice nanošenjem samo malo balzama na nokte pomoću pamučne krpice. Nežno masirajte zanoktice i brzo će postati mekane.

Kao deterdžent za veš

Ako vam je ponestalo deterdženta za veš, možete koristiti regenerator. Stavite odeću u čist lavabo, sipajte vrelu vodu, pa dodajte kašičicu regeneratora. Ostavite odeću u tako penastoj tečnosti pola sata, a zatim isperite i osušite.Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar