Dnevni horoskop za 26. mart: Lavovi, na poslu je dinamično, Škorpije, naglašene su vam emocije

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Pokušajte da se bolje snađete na poslu jer vam predstoji manji zaokret. Nove ideje nadređenih neće biti po vašem ukusu. Učinite da iskombinujte sve na pravi način. Pokušajte da budete pozitivniji i gajite optimizam. Dobro se osećate.

BIK

Sunce pored drugih planeta u Ovnu donosi vam zdraviju  unutrašnju energiju. Zato danas možete ubrzano obavljati svoje poslove.  Krajnje je vreme da se pokrenete. Izuzetno ste aktivni na ljubavnom polju ali sve je pod velom tajne. Zdravlje dobro.

BLIZANCI

Izuzetno ste aktivni. Zato su vam potrebni mali dnevni odmori.Veliki poslovni izazovi su pred vama. Neke rutine morate ponavljati. Na ljubavnom polju nestabilno kao i do sada.Manji problemi sa nesanicom.

RAK

Nema potrebe da kasnite sa obavezama jer ste u dobro organizovanom sistemu.Pokrenite svoje unutrašnje resurse. Manje ste orijentisanai ka partneru. Ipak  ste osetljiviji i ranjiviji na reči koje vam se upućuju. Razmislite o zdravijem načinu života.

LAV

Dan je pun nepredvidivih okolnosti. Koliko god da zarađujete trenutno niste zadovoljni svojim finansijama. Ne brinite planete u znaku Ovna  donose svežu dinamiku na poslu. Imaćete puno posla.  Partner je potpuno uz vas i vaše planove. Proverite krvni pritisak.

DEVICA

Imate veća zaduženja a time i pune ruke posla. Bićete zadovoljni. Tokom dana očekujte manje napetosti u razgovoru sa partnerom.Moguće je da brzo  prevaziđete nesporazume. Povedite računa o redovnoj ishrani.

VAGA

Danas možete privući nove poslovne partnere. Čekaju vas  dogovori koji nemaju vremena za mnogo razmišljanja. Pokušajte da vas brzina događaja ne dovede u stanje napetosti. Zapljuskuje vas talas iznenadnih ljubavnih događaja. Zdravlje dobro.

ŠKORPIJA

Obzirom na poslovni pritisak možete doći u sukob sa poslovnim saradnicima.Pokušajte da se drugačije organizujete. Menjajte raspored obaveza ako je potrebno. U ovom periodu imate naglašene emocije koje vas teraju da otvorite dušu partneru. Zdravlje dobro.

STRELAC

Pred vama su nove prilike i noove mogućnosti. Potrebno je da ne donosite brze odluke. Vodite računa kako trošitte nova da ne dođete u situaciju nervoze zbog finansija. Žurka planeta u Ovnu  je pokrenula sve emocije. Zdravlje odlično.

JARAC

Sunce u Ovnu  menja vaš poslovni dinamizam. Međutim možete očekivati blaži prosperitet na poslovnom polju. Poslovni saradnici imaju problem kada su vaši stavovi u pitanju.

Spremni ste za male promene u vašem domu i u partnerskim odnosima. Zdravlje bez promena.

VODOLIJA

Sunce je u znaku Ovna i donosi vam efikasan pokret na poslovnom polju. Zato iskoristite ovu jaku energiju i budite kreativni i organizovani. Ovo je samo početak intezivnog ljubavnog period pred vama. Čuvajte grlo od hladnih napitaka.

RIBE

Imaćete više posla i prilika za zaradu. Povoljan dan da iskorisitite sve poslovne ponude pred vama.Izbegavajte zaduživanje i poslušajte savete bliskih osoba. Veoma intezivne strasti. Red ljubomore red strasti. Bez većih tegoba na polju zdravlja.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar