Svi složni i nasmejani: Kurti, Francuz, Stamenkovska, Boško… MILJENICI tajkunskih medija!

Još jedna potvrda da su Boško, Miloš Francuz, gospođa Stamenkovski, Kurti i tajkunski mediji na jednoj strani, dok su na drugoj predsednik Vučić i narod

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Tajkunski mediji, među kojima su Nova S, N1 i Danas, koji svakodnevno forsiraju “velikog patriotu” Boška Obradovića, francuskog potrčka Miloša Jovanovića i gospođu Stamenkovski, istovremeno daju ogroman prostor svakoj izjavi premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, dok svaku izjavu i potez predsednika Aleksandra Vučića i Srbije žestoko napadaju.

Tako su i danas pohitali da prenesu Kurtijevu kuknjavu zbog velike pobede predsednika Vučića u Ohridu u subotu, 18. marta.

Naime, Kurti je sada upitao: “Da li je Vučić dr No ili gdin Njet? Pa, znamo da doktor nije”, čime je potvrdio da je prenervozan zbog Vučićeve pobede, a više o tome možete čitati KLIKOM OVDE.

Foto: Printscreen

Očigledno je da su “patriota” Boško, Miloš Francuz, gospođa Stamenkovski i Kurti miljenici tajkunskih medija, a ovakav navijački stav ne treba da čudi, budući da su nebrojano puta dokazali da su uvek protiv Srbija i onoga ko ju je preporodio – Aleksandra Vučića.

Tako detaljno prenose svaku izjavu pomenutih lažnih patriota, ali i premijera lažne države Kosovo, dok vode napadačku kampanju protiv predsednika Srbije i naše zemlje. Uz to, nemoguće je ne primetiti da uz svaki tekst stave fotografiju na kojoj je Kurti nasmejan.

Svi složni i nasmejani protiv Srbije – tako bi mogla da se sumira propaganda Nove S, N1 i Danasa, što nije iznenađujuće budući da su oni koji su danas najveći kritičari Vučića, dok su bili na vlasti pomilovali i oslobodili iz niškog zatvora Aljbina Kurtija i 1.800 terorista.

Lažne patriote ne samo da nisu pokazale nikakvu spremnost na jedinstvo u ključnim momentima za našu zemlju, već otvoreno rade protiv Srbije i onoga ko grčevito brani njene interese – Aleksandra Vučića, sabotirajući tako sopstvenu državu i narod, a posebno Srbe na KiM. Naravno, sve to uz podršku tajkunskih medija i njihove mašinerije, koja ih promoviše zajedno sa Kurtijem.

Ovo je samo još jedna potvrda da su Boško, Miloš Francuz, gospođa Stamenkovski, Kurti i tajkunski mediji na jednoj strani, dok su na drugoj predsednik Vučić i narod.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar