PRENERVOZAN! Kurti kuka: Vučić je gospodin Njet!

Predsednik Srbije izvojevao najbolje moguće u datom trenutku za našu zemlju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Armend NIMANI/AFP, Henri Szwarc/Polaris

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti nastavio je sa kuknjavom nakon velike pobede predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Ohridu u subotu, 18. marta.

Tako je Kurti upitao: “Da li je Vučić dr No ili gdin Njet? Pa, znamo da doktor nije”.

Foto: Printscreen

Podsetimo, premijer lažne države požalio se i na konferenciji za novinare nakon maratonskih razgovora u Ohridu da predsednik Vučić neće ništa da potpiše, a Vučićeva pobeda izazvala je veliki gnev prema Kurtiju među albanskom javnosti u južnoj srpskoj pokrajni.

Oni su ogorčeni jer o priznanju nije bilo ni reči, dok je Kurti prihvatio da će Zajednica srpskih opština biti formirana, a više o tome čitajte u POSEBNOJ VESTI.

Vučić je i u obraćanju javnosti u nedelju, 19. marta, govoreći o evropskom planu i aneksu, rekao da zna na šta stavlja svoj potpis, a na šta ne.

– Imam nepodnošljiv bol u desnoj ruci, a samo desnom mogu da potpisujem, to će se nastaviti naredne četiri godine. Ja znam na šta stavljam svoj potpis, a na šta ne. Ponašam se ozbiljno i odgovorno, koliko god mi je teško da čujem da bi to bilo važno za našu zemlju, moja disciplina i koncentracija su na višem nivou nego kod drugih ljudi – kazao je predsednik.

On je objasnio i da nije ništa potpisao jer tzv. Kosovo nije država, a još jednom je ponovio koje su crvene linije Srbije.

Kurti je današnjom izjavom potvrdio da je prenervozan zbog Vučićeve pobede, pa tako nastavlja da paniči i da kuka na sve strane zbog ishoda maratonskih pregovora u Ohridu, na kojima je predsednik Srbije pokazao državničku mudrost i izvojevao najbolje moguće u datom trenutku za našu zemlju.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar