“Sanja, volim te”: Marko pobrkao devojku i ljubavnicu dok im je slao ISTI POKLON, evo kako se pravdao

S obzirom na to da nije mogao da objasni šta se dogodilo, odlučio je da kontaktira dekoraterku i zamoli je za uslugu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Youtube/Personalizovani Meda

Buketi od medvedića su u poslednje vreme stekli veliku popularnost, pa njihovi dekorateri imaju pune ruke posla. Internetom kruži snimak u kom dekoraterka detaljno opisuje situaciju koja se dogodila. Jedan muškarac je poručio dva identintična personalizovana buketa medvedića. Napisao je posvetu i za devojku, i za ljubavnicu.

Na jednom buketu pisalo je “Sanja, volim te”, a na drugom “Volim te zauvek, Ana”. Da stvar bude zanimljivija, na oba se potpisao kao Marko, a onda je nastao haos. Dekoraterka je u snimku objasnila da je muškarac pomešao njihove adrese. Sanja je dobila buket sa posvetom koja je namenjena Ani, dok je Ana dobila Sanjin buket.

S obzirom na to da nije mogao da objasni šta se dogodilo, Marko je odlučio da kontaktira dekoraterku i zamoli je za uslugu. Tražio je da kaže da su oni napravili grešku i da su poslali dve totalno pogrešne porudžbine, kao i da se “sasvim slučajno oba momka zovu isto”.

Snimak je objavljen uz pitanje: “Šta biste vi uradili?”, a onda su se nizali komentari. “Istina, samo istina do kraja”, “Pomogla bih dečku, mušterija je uvek u pravu”, “Pa sad su obe saznale istinu”, “Naplatite mu to što hoće da lažete. Ja to ne bih radila, jer svako ima ćerku, majku, sestru, drugaricu”, “Zvala bih devojke da kažem da je greška”, samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar