“Lagala bih kada bih rekla da mi nije teško što je u drugoj zemlji”: Ceca prvi put o Anastasiji i Gudelju

Veljko uživa u Titelu, gde je pronašao svoj mir

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram printscreen/cecaraznatovic

Ceca Ražnatović kaže da je presrećna što je njena ćerka Anastasija našla odličnog momka, Nemanju Gudelja.

Pevačici jedino smeta što mezimicu ne može da vidi kad poželi, jer je Tasa često u Španiji zbog veze sa fudbalerom Sevilje.

– Lagala bih kada bih rekla da mi nije teško što je u drugoj zemlji. Fali mi! Ali sve joj je oprošteno jer je izabrala odličnu destinaciju, a ponajviše mi se sviđa kakvog je momčinu srela. Nemanja je sjajan dečko! Veoma su srećni, uživaju u ljubavi. Cela naša porodica ih podržava. Želimo im sve najlepše – kaže Ceca i dodaje da bi jednog dana volela da vidi svoju ćerku u srećnom braku:

– Znam da danas papir mnogima nije važan, ali smatram da je bitno biti u braku, kako bi se supružnici i njihova deca isto prezivali. To, između ostalog, sačinjava jednu porodicu. Zbog dece je bolje biti u braku. Ali svako ima pravo na svoje izbore.

I dok je Anastasija u Španiji, gde sređuje dokumente za stalni boravak u toj zemlji, Veljko uživa u Titelu, gde je pronašao svoj mir.

– On ne voli grad i gužvu, draža su mu mirnija mesta. Obožava prirodu i sport. Po ceo dan trenira i vozi kvad. Srećan je, a to mi je najbitnije – završava priču Ceca.

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar