Dnevni horoskop za 3. februar: Lavovi, manje nesuglasice sa partnerom, Jarčevi, zdravlje promenljivo

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Iako znate u čemu je vaše nezadovoljstvo i dalje se pravite ludi. Ne možete da priznate grešku. Pokušajte da se pogledate u oči biće vam lakše da nastavite dan. Polje ljubavi i emocija je suženo i veoma hladno. Zdravlje bez većih tegoba-

BIK

Imate dobre poslovne sagovornike i iskoristite nešto u svoju korist. Pokušajte da ne ulazite u raspravu zbog pojačanog ega. Finsije su dobre ali vama nedovoljne. Nalazite još jedan model za bolje prihode.Zdravlje je promenljivo.

BLIZANCI

Vama danas sve odgovora ako niko ne traži ništa od vas. U suprotnom pokazujete svoju netolerantnu snagu netrpeljivosti.Partner vam nedostaje  jer ima puno obaveza. Polje zdravlja je sasvim solidno.

RAK

Iako je tranzitni Mesec u vašem znaku zadajete muke sebi i okolini. Imate manje poverenja u sopstvene misli. Emotivno ste dobro ako nemate o kome da brinete. U suprotnom sebe zapostavljate  u potpunosti.Zdravlje nije ugroženo.

LAV

Nije vam strano da budete u centru pažnje ali je danas to preterano zbog negativnih okolnosti. Polje ljubavi je sasvim u redu ako ne uzmete u obzir manje nesuglasice. Vaši poslovni problemi utiču na stres. Smanjite komunikaciju sa negativnim ljudima.

DEVICA

Niste vi kamen pa da potonete čim vas neko baci u vodu. Zato imate dovoljno prilika da se dočekate  na noge. Današnji ljubavni i emotivni talasi potpuno vas zaobilaze. Zato i niste fokusirani na emocije. Zdravlje bez tegoba.

VAGA

Splaslo je raspoloženje koje vas je držalo tri dana. Međutim ništa novo već sutra ćete biti drugačiji na poslu.Odmorite mozak jer ništa novo nećete saznati. Prijalo bi vam opuštanje uz dobro poznate pozitivne osobe. Zdravlje zadovoljavajuće.

ŠKORPIJA

Trenutni tranziti utiču na vaše odluke zato ste u dilemi sa poslom. Danas nećete doneti odluke zato se okrenite bitnom sadržaju. Isto tako i u ljubavi razmišljate o budućnosti ali i o zakopavanju prošlosti. Povedite računa o opštem zdravlju.

STRELAC

Vama ne može biti dosadno jer ste zanimljivi sami sebi i kada nikome niste. Zato je današnji dan pun vaše ličnosti i dela. Hvalite se sami na poslu a i pred partnerom. Naduvavate svoj ego da ne popustite pred neraspoloženjem neminovnosti.Zdravlje dobro.

JARAC

Nejasne situacije na poslu dovode vas do ludila zato ste veoma napeti. Odličan dan da se prepustite nekom opuštajućem sadržaju koji će vam odneti teške misli. Čudni dogovori sa emotivnim partnerom. Polje zdravlja promenljivo.

VODOLIJA

Bolji ste danas na poslu i sa saradnicima jer ste zaboravili da ste ljuti. Ako se bavite privatnim poslom vraća se dobro samopouzdanje. Vaši dogovori sa partnerom idu lako i bez većih prepreka. Zdravlje je odlično.

RIBE

Solidan dan na poslu jer imate dobre savetodavce. Imajte poverenje i u sopstvene mogućnosti ne oslanjajte se preterano na druge. Ljubavne prilike su iste bez mnogo iznenađenja. Imate manji prroblem sa kilogramima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar