Pas je zalajao i stavio šapu na sto ispred devojčice: Oduševićete se kada vidite zašto (VIDEO)

Glavni junaci snimka su nemački ovčar i devojčica koja zabušava umesto da radi domaći

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Twitter/@Yoda4ever

Internetom kruži na hiljade snimaka u kojima odani psi upozoravaju vlasnike na opasnost, sprečavaju krađu ili se bacaju da ih spasu od napadača. Međutim, jedan presladak video pokazuje da ovaj prirodan instinkt izgleda nije aktivan samo kada se nešto strašno desi.

Glavni junaci su nemački ovčar i devojčica koja zabušava umesto da radi domaći. Počinje tako što dete gleda TV, dok sveska leži na stolu ispred nje. Vučjak se izležava naspram nje, ali naglo ustaje i počinje da laje prema vratima, a zatim se okreće i stavlja šapu na sto.

Devojčica je odmah shvatila upozorenje, ugasila TV i počela da radi domaći, da bi nekoliko trenutaka kasnije otac ušao u kuću, naizgled nesvestan šta se stvarno dešavalo dok nije bio tu. Mada se mora priznati da je daljinski ostao pored devojčice i da je verovatno čuo lavež.

Snimak se još davno pojavio na društvenim mrežama, ali ga je pre neki dan neko ponovo objavio na Tviteru, pa je skupio više od milion pregleda i gomilu podeljenih komentara.

Naime, dok su mnogi oduševljeni prijateljstvom između psa i devojčice, neki smatraju da je video namešten. Takođe nekima je zasmetalo što je otac ušao u kuću, a da se nije ni pozdravio sa ćerkom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar