Opet ODLOŽENO suđenje Miki Aleksiću: Odbio da odgovara na pitanja advokata, objasnio i zašto

Nastavak suđenja zakazan je za 20. decembar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:ATA Images

Reditelj i vlasnik dramskog studija “Stvar srca” Miroslav Mika Aleksić odbio je danas na ročištu da odgovara na pitanja punomoćnika oštećenih, a nastavak suđenja zakazan je za 20. decembar

Aleksić je, u nastavku suđenja, kazao da nije spreman da prihvati ni jedno pitanje punomoćnika oštećenih, a samim tim ni da se bavi odgovorima i pored toga, kako je kazao, što bi to moglo da ima benefite za njega. Obrazložio je svoju odluku time da su zastupnici oštećenih četiri meseca vodili kampanju “osvetničkog tipa”.

Optuženi je naveo i da je jedan od pravnih zastupnika oštećenih, Jugoslav Tintor, koji zastupa Milenu Radulović, 73 puta u roku od 120 dana dao različite izjave i intervjue, kako kaže, “maliciozne i u varijanti da se slučaj preseli u sudnicu javnosti”.

Na pitanje Tintora da li bi odgovarao na ta pitanja ako bi ih postavio neki advokat koji nije bio u javnosti, on je ponovio da odbija da odgovara na njihova pitanja, jer su, kako je naveo, “svi oni jedan tim”.

Pre nego što je sudija Zoran Božović dao mogućnost punomoćnicima oštećenih da postavljaju pitanja, tužilac, sudsko veće i branilac Aleksića, advokat Zoran Jakovljević, izjasnili su se da nemaju pitanja za optuženog.

Nastavak suđenja zakazan je za 20. decembar kada će biti ispitane oštećene Nikolina i Miljana Ćosić. Aleksić je prema optužnici počinio četiri krivična dela silovanja, dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja. On je negirao dela koja mu se stavljaju na teret,a na prethodna četiri ročišta je iznosio odbranu.

BONUS VIDEO:Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar