LICEMERJE tajkunskih medija! Kada dron padne u Zagreb brinu, a kad nadleće Srbiju to je “Vučićev spin”

Još jednom je pokazano koliko lošeg svojoj zemlji žele tajkunski mediji, oni žele da njihova zemlja bude Hrvatska, jer o njoj brinu, a za Srbiju ne.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Tanjug-AP/Darko Vojinovic/Printscreen/Ilustracija

Početkom marta ove godine bespilotna letelica se srušila u Zagrebu, ovdašnji tajkunski i hrvatski mediji su u glas odmah preneli reči hrvatskog premijera Andreja Plenkovića da je reč o letelici ruske proizvodnje, a da se ne zna, kako su naveli, da li je bila u posedu ruske ili ukrajinske vojske. Ništa ovo ne bi bilo čudno da kada je juče oboren sličan dron u Srbiji, tajkunski mediji u zemlji nisu sa istom dušebrigom reagovali.

Kad padne zalutali dron iznad Zagreba, onda tajkunski medij citira Plenkovića, utvrđuje se zabrinuto da li je bio naoružan, a kad našu kasarnu špijunira dron blizu najnopasnije zone, onda je to, po njima “Vučićev spin”!

“Plenković: Letelica koja je pala u Zagrebu ruske proizvodnje”, glasio je zabrinuti naslov tajkunskog medija “Danas” s početka marta ove godine.

“Da li je letelica u Zagrebu bila naoružana”, pojačao je tajkunski medij brigu o Hrvatskoj još jednim naslovom tada.

No, ipak kada je nepoznat dron nadletao njihovu zemlju čija je Vojska, po komandi Aleksandra Vučića odmah likvidirala takvu vrstu letelicu, tajkusnki mediji izbacio je vest sa naslovom “Agresija dronovima Vučičevo spinovanje”.

Još jednom je pokazano koliko lošeg svojoj zemlji žele tajkunski mediji, oni žele da njihova zemlja bude Hrvatska, jer o njoj brinu, a za Srbiju ne.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar