“Otišao je na nebo među svoje zvezde”: Porodica i prijatelji se POTRESNIM rečima opraštaju od Veličkovića

Veličkovića pamtimo po prognozama i predviđanjima na polju astrologije i numerologije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube

Poznati srpski astrolog Dušan Veličković (60) je preminuo, saopštila je porodica astrologa.

Na njegovom Fejsbuk profilu je porodica Veličković objavila zvaničnu informaciju.

– Dragi naši prijatelji, Sa velikom tugom u srcu i duši obaveštavamo vas da nas je napustio naš voljeni Dušan i da je otišao na nebo među svoje zvezde. O mestu i vremenu sahrane ćemo vas naknadno obavestiti. Porodica Veličković – napisali su.

Prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od astrologa Veličkovića divnim rečima.

– Brate moj, legendo moja hvala ti za sve. Bio si uvek uz mene i u dobru i u zlu. Nista ne može zameniti naše svakodnevno kafenisanje u Dolcinu, toliko smo se poznavali da smo mogli da sedimo i ćutimo po nekoliko sati, bio si uvek nasmejan, pozitivan, takvog čoveka kao tebe nisam upoznao, a verujem da i ne postoje takva dva čoveka na Planeti Zemlji. Jednostavno bio si Dušan Veličković. Počivaj u Miru brate moj – napisao je prijatelj Dušana Veličkovića.

Veličkovića pamtimo po prognozama i predviđanjima na polju astrologije i numerologije. Gostovao je u mnogim emisijama, te ga Srbija po tome najviše pamti.

Bio je jedan od onih koji se rado odazivao da govori na sve aktuelne teme i uz pomoć astrologije je predviđao razne događaje kako na estradnoj, tako i na političkoj sceni.

BONUS VIDEO:

 Izvor: najzena.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar