Da li ste jedan od srećnika koji će uživo slušati Novogodišnji koncert u Beču?

Saznajte kako da aplicirate za lutriju koja vam pruža mogućnost da kupite kartu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Bečka filharmonija
printscreen/YouTube

Već tradiocionalno, svakog 1. januara, u 11.15 časova, u Zlatnoj dvorani bečkog “Muzikferajna”, Bečka filharmonija priređuje svoj čuveni “Novogodišnji koncert”. 

Ako niste bili te sreće da budete izvučeni putem lutrije, što bi vam omogućilo da kupite karte po cenama od 35 do 1.200 evra, najpoznatiji koncert na svetu možete pratiti i preko svojih malih ekrana, budući da se prenosi uživo u preko 90 zemalja sveta.

Na programu Novogodišnjeg koncerta 2020. nalaze se kompozicije dinastije Štraus i njihovih savremenika, vrhunske interpretacije valcera, polki i marševa.

Svake godine Bečkim filharmoničarima diriguje drugi šef orkestra. Neki od njih su: Maris Jansons (2016), Gustavo Dudamel (2017), Rikardo Muti (2018), Kristijan Tilman (2019), dok će narednim koncertom dirogovati Andris Nelsons (2020).

Ukoliko biste voleli da učestvujete u lutriji za novogodišnji koncert 2021, u periodu od 1. do 29. februara 2020. ulogujte se na sajt Bečke filharmonije i aplicirajte za lutriju. Puno sreće u izvlačenju!

 



Izvor: eurocommpr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar