“Planulo je pre šest meseci, upoznali smo se na SVADBI”: Jovana Jeremić otkrila sve o NOVOM DEČKU (FOTO)

"Poznajemo se sedam godina"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Voditeljka Jovana Jeremić pojavila se sa novim dečkom na festivalu “Vrnjačka muzička noć”, a nedavno je ispričala neke detalje o njihovoj vezi.

Jovana je tada istakla da joj je to prijatelj sa povlasticama, kao i to da je srećna i ispunjena. A sada su na festivalu u Vrnjačkoj Banji razmenjivali nežnosti bez ustezanja, prenosi Informer.

Inače, Jovana je nedavno u emsiji “Sceniranje” progovorila o novoj udaji nakon razvoda i novom momku sa kojim je već šest meseci.

– Ja ću u javnosti izaći sa imenom i sa slikom muškarca onda kada budem odlučila da on bude moj muž. Imam nekog u životu, neću da lažem. Imam nekoga ko mi je interesantan, ima i onih koji se bore za moju ljubav i imaju pravo na to. Slobodna sam žena, imam ćerku. Želim ponovo da se udam, želim da nađem ljubav svog života – otkrila je Jovana Jeremić.

Voditeljka je dodala da ne želi da otkriva ko je njen novi momak, ali da su zajedno još od februara:

– U pitanju je dečko koji je moj prijatelj, poznajemo se sedam godina, a upoznali smo se na svadbi moje drugarice. O ljubavi ne želim da govorim, a prijateljstvo je planulo pre šest meseci. Od februara se intezivno družimo. Idemo na putovanja i ići ćemo – kaže Jovana Jeremić.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar