Grilovana palenta i paradajz sa rukolom i Zlatiborac domaćom salamom

Sve začinite maslinovim uljem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Zlatiborac

Sastojci (2 porcije):

100 g palente

10 g maslaca

250 ml vode

So, po ukusu

Origano, po ukusu

2 paradajza

100 g rukole

150 g Zlatiborac domaće salame

0.02 L maslinovog ulja

Način pripreme:

U ključaloj vodi sa dodatkom maslaca, soli i origana skuvati palentu. Sipati je u željenu formu (modlu), te je pustiti da se ohladi i stegne. Nakon toga je iseći na komade.

Na malo ulja izgrilovati palentu i paradajz, pa servirati na tanjir. U njih staviti rukolu začinjenu maslinovim uljem, povrh svega staviti Zlatiborac domaću salamu.

BONUS VIDEO:

Izvor: Zlatiborac



Izvor: Zlatiborac

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar