Analiza MISTERIOZNOG snimka Matejevog prijatelja: Detektiv pomenuo podrum, mafiju – sve je ČUDNO (VIDEO)

Snimak je nastao na mestu nestanka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Privatni detektiv Braca Zdravković analizirao je snimak prijatelja Mateja Periša, koji je mladić planirao da Nenadu Perišu, koji tad još nije stigao u Beograd. Privatni detektiv istakao je da u snimku postoji niz nelogičnosti.

Detektiv je koristio prvi snimak prijatelja Mateja. U njemu je snimljeno mesto gde je Splićanin nestao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prvo što privlači pažnju je to da je Matejev prijatelj nekoliko puta spomenuo reku.

On je objašnjavao kolika je ograda, da nije mogao upasti, a kako se pretpostavlja on to sve objašnjava u snimku Matejevom ocu, odnosno snimak je planirao da pošalje Nenadu Perišu koji u tom trenutku još nije bio u Srbiji.

– Njegov prijatelj govori kako on sumnja da je Matej imao bilo kakvu mogućnost da upadne u Savu. Ograda je relativno visoka, do pojasa njegovog i Matejevog. Čak da je i pao dole, pao bi na potporni zid, ustao bi i vratio se – kaže detektiv Zdravković.

Kako kaže prijatelji su pretražili nekoliko napuštenih magacina ispod “Gotika”.

– Takođe, momak kaže da su pretražili nekoliko napuštenih magacina ispod Gotika. Kako je pretpostavio, možda mu se slošilo, pa je izašao malo. Ono što je najčudnije u ovom izlaganju je zašto se prijatelj ne pita zašto se Matej ne vraća? Dva puta je rekao da je imao informacije da se u samom klubu i ispred kluba dogodila po jedna tuča – dodao je on.

Zdravković se onda osvrnuo na jednu veliku nejasnoću i misteriju u snimku Matejevog prijatelja.

– Pojavljuje se velika nejasnoća kada kaže moguće je da nikad nije izašao i da su ga spremili u podrum. Ovo je baš čudno. Ko su ti ljudi? Da li Matej možda nije nešto saznao? Pa pitanje je. Zašto on sada pominje mafiju i neki podrum i ljude?Ovaj prijatelj bi imao još mnogo toga da objasni – zaključuje Zdravković.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Ovaj uglavnom naklapa, ali ovo sa drugarovim pitanjem mozda ima nekog smisla. Ako nisu imali nikakvih problema, ko je taj neko ko bi Mateja spakovao u podrum?

    Odgovori

Ostavite komentar