“Od Aleksića NISAM očekivala priznanje i pokajanje”: Milena Radulović POHVALILA ogromne promene

Кako kaže, nije imala drugi izbor osim da progovori o svemu što je prošla sa Mikom Aleksićem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Vladimir Šporčić, Printscreen/Instagram

Glumica Milena Radulović izjavila je večeras, gostujući u prvoj emisiji “Кulturno.” na televiziji Tanjug, da od reditelja i vlasnika škole glume Mike Aleksića, optuženog za silovanje i seksualno zlostavljanje polaznica njegove škole, nikada nije očekivala pokajanje ili priznanje, ali da je očekivala sve ružne rečenice koje je izneo u svojoj odrbrani na ročištu održanom 2. februara.

Milena Radulović je, gostujući u studiju Tanjug televizije, napomenula da je na dan ročišta imala predpremijeru predstave “Alisa u zemlji strahova” u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Igram glavnu ulogu u toj predstavi i koncentrisala sam se na taj važan momenat u mom životu. Da nije bilo tako verovatno bih mislila ceo o tome šta se dešava u sudu. Mediji su detaljno preneli šta je Aleksić govorio i to je dobro za ceo proces jer više neće biti interpretacija od strane advokata. Кada mi, devojke dođemo na red da govorimo u i to će biti dostupno svima. Ako nekome do sada nije bilo jasno o čemu se radi, javnost suđenja će otkloniti sve dileme šta se zapravo dogodilo kod bilo koga – rekla je Radulović.

Кako kaže, nije imala drugi izbor osim da progovori o svemu što je prošla sa Mikom Aleksićem u njegovoj školi glume.

– Nisam smatrala da tu prijavu treba anonimno da potpišem. Bio je to trenutak u kojem sam želela da stanem iza svojih reči. Drago mi je što se od tog trenutka događa ogromna promena u našem društvu o čemu svedoči pažnja medija. Toj temi je posvećen ozbiljan prostor, ne samo kroz slučaj “Petnica” već i kroz dokumentarac “Ona se budi” koja je moja prijateljica Mia Bjelogrlić uradila – kaže Radulović.

Ona dodaje da se taj dokumentarac bavi različitim temama u kojima se većina žena može pronaći.

– Imamo i prestave u beogradskim pozorištima koje se bave sličnim temama. Tema položaja žena u 2022. godini nije izašla iz fokusa javnosti što moju odluku, čini smislenom – kazala je Radulović i dodala da je društvo generalo jedva dočekalo i bilo spremno da otvori tako bolne teme.

– Bila sam spremna da cela priča prođe senzacionalistički, ali sada sa uživanjem posmatram kako se sve odigrava i drago mi je što se pokazalo da je naše društvo spremno da se menja – kazala je Radulović.

Miroslav Mika Aleksić reditelj i vlasnik škole glume “Stvar srca”, 2. februara je prvi put javno izneo odbranu u Višem sudu u Beogradu i skoro četiri sata iznosio uvrede na račun oštećenih devojaka, a u jednom trenutku je rekao da ovo nije “afera Aleksić, već afera Radulović”.

Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Aleksića za krivična dela silovanja i nedozvoljene polne radnje počinjena nad sedam devojaka, koje su pohađale njegovu školu glume.

Prva je policiji Aleksića prijavila glumica Milena Radulović, posle čega je isto učinila i njena koleginica Iva Ilinčić, kao i druge devojke.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Tanjug

Komentari (3)

  1. Mileeena, pa Iva, pa Mia, pa........sve same Alise u zemlji Čuda ????? Misle li da smo svi retardi ? E, pa vidite, Nismo. Znate, glumice stvarno niste, one Prave. Za daske- Koje život znače. Ali zato vam treba odati priznanje, za nešto drugo, jeste. Ulične devojčure iz "dobrih" porodica !!! One jadne, što na toj istoj ulici, zarađuju pare- za vas su, male BEBE.

    Odgovori
  2. Zao mi je ja mislim da Milena masno laze a to je tragedija jer devojke koje stvarno budu silovane nece moci da kažu to se dešavalo svakog utorka ........ nikad više neće poželeti da vide tog silovatelja niti da idu na to mesto. Mogla je da izmisli nesto drugo i nebi joj bilo prvi put

    Odgovori
  3. U toj emisiji pitaju je sta misli o tome sto je na sudu Mika Aleksic rekao da, ako je pocinio ono za sto je okrivljen, on bi se ubio. A Milena odgovara: "Pa neka se ubije!" i smeje se, smeje.

    Odgovori

Ostavite komentar