Gnusne uvrede Britanaca na Novakov račun: “Kada pogledam Đokovića, vidim opasnu budalu!”

Ovo što prvi reket sveta doživljava se ne pamti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: UPI / Alamy / Alamy / Profimedia

Tortura kroz koju prolazi Novak Đoković maltene nikada u istoriji sporta nije viđena.

Posle osude australijske javnosti da je zagovornik nevakcinisanja i zakleti antivakser salve uvreda su krenule i sa drugih strana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovakav rasplet događaja i odluku o Novakovoj deportaciji dočekali su najpre Britanci, koji su gnusnim uvredama napali Đokovića.

Voditelj Pirs Morgan je na svom Tviteru poslao reakciju nedugo po donošenju odluke suda u Melburnu. I bio je veoma nepristojan.

Varalica kod kovid pravila, lažljivac oko formulara za imigraciju i antivakserska ikona Novak Đoković izgubio je spor oko poslednje žalbe protiv deportacije i biće izbačen iz Australije bez prava da se takmiči na Australijan openu. Dobro – poručio je preko Tvitera.

Kolumnista “Dejli mejla” Majk Dikson u svojoj kolumni ističe da je Novak nepopravljivo narušio svoj imidž.

Za neke će ostati heroj i mučenik, ali mnogim drugima najbolji teniser ikad koji je vitlao reketom i srušio svoju reputaciju bez mogućnosti popravke.

Oliver Holt, kolumnista koji takođe radi za “Dejli Mejl” nije se štedeo u uvredama za najboljeg tenisera sveta.

Tretman Novaka Đokovića otkako je došao u Australiju činio se oštrim nekom ko misli da novac i slava mogu da kupe slobodan prolaz bilo gde. Za mnoge od nas, ovo je osećaj karme. Poštujem Đokovićevo pravo da se ne vakciniše, ali ne poštujem njega. Ne više. Kada pogledam Đokovića, ne vidim najboljeg igrača sveta. Vidim opasnu budalu – napisao je Holt.

BONUS VIDEO:

Čitava planeta prati Novakov odlazak iz Melburna: Ovo je avion kojim leti Đoković! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (8)

  1. Ne vole oni nikoga.Samo korist,pljacka drugih,nakaradna nacija.Uvrijediti ovako covjeka mogu samo oni,jer oni su gospodari svijeta koji mogu sve ,eno im drugog u redu za krunu siluje maloljetnice.Zamislite da smo to mi uradili.Misle da su zataskali sve nakon sto su objesili onog Epsteina.Zli ljudi koji sve nas gledaju sa velike visine.Poceli su se i sami sebe uzasavati. Najgore od svega je sto imaju kao najveci turnir a nikad ga nisu osvojili ,osim omrazenog Skota. Ironicno!!

    Odgovori
  2. Može li neko tog engleskog smrada da pita šta vidi kad gleda pedofila prica Endrua?A taj Pirs je pretpostavljam "retko lep"a još ređe pametan.Kao i većina engleza.Namerno pišem malo e,jer ne poštujem ni tu naciju ni tu zemlju.

    Odgovori

Ostavite komentar