Stanojević o Đokoviću: Ove reči trenera Partizana treba dobro da poslušate!

Otkrio i koliko je nevakcinisanih u njegovoj ekipi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Trener Partizana Aleksandar Stanojević, uoči prozivke i zimskih priprema crno-belih, pričao je o vakcinaciji i tom prilikom istakao da je sam primio tri doze.

– Mislim da u savremenom svetu ne može da funkcioniše drugačije. Pričam o socijalizaciji, a prvenstveno o zdravlju. Pričamo o tome da li možete da putujete, da odigrate neku utakmicu. Lično, kao trener, ja sam se tri puta vakcinisao i četvrti put ću ako treba, verujem u nauku. S druge strane, to je njihova individualna stvar, ali oni su ipak u timskom sportu i ovo je ekipa. Moraš da pratiš pravila ekipe, individualni sport je nešto drugo, možeš sam da odlučuješ za sebe, ali ovde smo ipak svi zajedno – a onda dodao:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mislim da ima još dva ili tri nevakcinisana igrača, ali pričamo o igračima koji su imali kovid pa čekaju pravi momenat za vakcinaciju. Sada imaju to izuzeće – kazao je Stanojević.

Trener crno-belih izrazio je podršku za Novaka Đokovića povodom cele “australijske situacije”.

– Kao Srbin, kao patriota, velika podrška njemu. On je to što jeste, s moje strane lično, velika podrška. Svako ima pravo na svoj izbor, on je to što jeste. Podrška, naravno, maksimalna – naveo je Stanojević.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar