Dečak imao više tumora na mozgu, a onda su roditeljima saopštene NEOČEKIVANE VESTI: Plakali su u neverici

Roditelji su se već pomirili sa smrću sina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Chris Lally/Liverpool echo

Dejvidu Lejliju iz Brajtona dijagnostikovana su tri velika tumora na mozgu i nekoliko manjih nakon što se žalio na jaku glavobolju i treperenje u desnom oku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

No, posle nekoliko meseci hemoterapije sa više serija kako bi lekri pokušali da smanje tumore, Dejvid je dobio šokatne, neverovatne i srećne vesti – u njegovom telu više nema tumora.

Britanska javnost je za Dejvida prvi put čula prošle godine kad je njegov otac Kris opisao iskušenje kroz koje porodica prolazi kao mentalno iscrpljujuće, pre nego što je dodao da je život njegovog sina u Božjim rukama.

Kris i njegova supruga Keli istakli su da su plakali kao kiša kad im je lekr saopštio srećne vesti, jer su se već bili pomirili sa činjenicom da će izgubiti sina i da je pitanje trenutka kada će se to desiti.

Foto: Chris Lally/Liverpool echo

– Samo smo se pogledali i počeli da plačemo kao kiša. Ako se sada osvrnete na to odakle je trebalo da počne, to je neverovatno. Ne znam kako mu je to uspelo. Iskreno sam mislio da ćemo ga izgubiti. Teško je. Veoma je teško. Ne bih to poželeo svom gorem neprijatelju. Uvek smo hteli da se borimo za njega, ali sam bio toliko zabrinut. Nije bilo ništa u našim rukama – naveo je Kris za Liverpul eho.

Dečakova majka Keli (34) rekla je da je Dejvid sve vreme bio “mali vojnik”, dok je otac opisao kako su se ponašali prema sinu kad su saznali za bolest.

– Nikad mu nismo rekli da ima rak, samo smo rekli da treba da se reši nekih kvržica. Za tumor mu je rekao stranac na ulici pa smo morali da sednemo i objasnimo šta se dešava. Rekli smo mu da smo zajedno u borbi. Sve kroz šta će on proći, proći ćemo sa njim. On je veliki fan borilačkih sportova i rekli smo mu da je rvač Roman Rejns pobedio rak – kazao je Kris.

Kris i Keli se raduju što će Dejvid ponovo postati normalan desetogodišnjak nakon što je propustio više od godinu dana svog života i srećni su što mogu konačno da nastave dalje i što je najteži period iza njih.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Liverpool Echo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar