“Radio Sarajevo” stalo uz Kandić i Tepić: Treba da vode Srbiju jer priznaju genocid koji su Srbi počinili

Kandić je sramotno istakla da je njena novogodišnja želja da se Srbi označe kao genocidni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nataša Kandić je mnogo puta dokazala da prezire sopstveni narod. Uvek je prva u redu kada Srbija treba da se žigoše.

Tako je i ovog puta izjavila da je njena novogodišnja želja da se Srbi označe kao genocidni, pa je u to ime poželela nekog na čelu Srbije ko bi joj to ispunio, a poznato je da Kandić od ranije podržava Mariniku Tepić za lidera Srbije, te je i sada predložila isto.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bosanski “Radio Sarajevo” stalo je uz Natasu Kandic i Mariniku Tepić sramotnim tekstom kojim aminuju njihove želje!

One su faktički poručili da “one treba da vode Srbiju, jer priznaju genocid koji su počinili Srbi”.

Podsetimo, Kandić je ranije ove godine tvitovala niz hvalospeva o Mariniki, koristeći reči kojih bi se svako pristojan samo postideo.

Tepićeva je više puta potvrdila svoj stav da je u Srebrenici počinjen genocid tvrdivši da ako je sud doneo odluku da se genocid u Srebrenici dogodio – to mora biti istina.

Naime, naša novinarka je pitala Mariniku Tepić koji je njen lični stav povodom toga da li je u Srebrenici počinjen genocid, a Đilasova pulenka je odgovorila:

– To nije pitanje političkog stava nego suda i sudskih presuda i zločina koji su se dogodili, genocida, običaja ratovanja i tako dalje, ne možemo ni Vi, ni ja da sudimo šta se dogodilo – rekla je Marinika.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Ovo je vise sramota, takve osobe i sve izdajnike slicne njima, sankcionisati po zakonu da odleze dug period i da vide sta rade.Izdaja je najgori oblik delovanja sopstvenih gradjana, uzas.

    Odgovori
  2. Naravno da svima odgovara da neka prodana faca vodi Srbiju ali ta vremena su davno iza nas. Država se ne vodi na način da se pljuje po svom narodu nego sa pametnom politikom

    Odgovori
  3. Dve iskompleksirane babe, kojima je jedini cilj da dođu do izražaja ne birajući sredstva, kakvo crno humanitatno pravo!!!.

    Odgovori

Ostavite komentar