PROGOVORIO bivši muž Jovane Marjanović: Evo šta je rekao o njenoj SMRTI

Nišlije s kojima smo razgovarali i koji poznaju Zorana Marjanovića potvrđuju nam da su se pokojna Jovana i njen muž rastali početkom godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: instagram

Jovana Marjanović, Leskovčanka čije je beživotno telo posle petodnevne potrage pronađeno na Zlatiboru, bila je žrtva zlostavljanja bivšeg supruga, Zorana Marjanovića. Ovo je tvrdnja koju je juče izneo osnivač Fondacije „Tijana Jurić” Igor Jurić, a za koju tvrdi da je potekla od njene ćerke, o čemu je Objektiv već pisao.

I Nišlije s kojima smo razgovarali i koji poznaju Zorana Marjanovića potvrđuju nam da su se pokojna Jovana i njen muž rastali početkom godine. Oni dodaju da je Zoran bio taj koji je ostavio Jovanu, i to zbog žene s kojom je navodno godinama bio u vezi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Jovani je krah te ljubavi teško pao. To je sigurno. Međutim, čuli smo da je bilo nekih nesuglasica između njih i kad su se rastali. Šta tačno i zbog čega, ne znamo. Znam samo da je Jovana otišla iz Niša ubrzo nakon što je otpočela da se viđa sa partnerom s kojim je bila do kraja svog života. Dugo su oni van ovog grada i na Zlatiboru. To je jedino što znam – tvrdi izvor Objektiva iz grada na Nišavi koji je insistirao na anonimnosti.

SUZE BIVŠEG MUŽA

U želji da čujemo šta o navodima koje je izneo Igor Jurić ima da kaže Jovanin bivši suprug, uspeli smo da stupimo u kontakt sa Zoranom Marjanovićem. Kroz plač i uz molbu da ne govorimo i ne pišemo o smrti bivše supruge, on je jedva procedio:

– Neću da se od svega ovoga pravi rijaliti. Ne znam zašto je Jovana uradila to što je uradila, dugo se nismo čuli. Za ono za šta sam kriv, odgovaraću gde je potrebno, ali sa ovom odlukom bivše supruge nemam apsolutno nikakve veze – jecao je Zoran, ne želeći više da odgovara na pitanja Objektiva.

ŠTA JE POKAZALA OBDUKCIJA

Podsetimo, prema nalazima sa obdukcije, na Jovaninom telu nije bilo tragova povreda, smrt nije nastupila nasilno, a tačan uzrok biće poznat tek kad se obave i toksikološke analize. Zasad postoji sumnja da je u pitanju trovanje, ali to još uvek nije dokazano.

Jovana Marjanović nestala je na Zlatiboru 22. decembra, a njeno beživotno telo pronađeno je tokom nedelje. Prema nezvaničnim informacijama, pored njenog tela pronađeni su flaša alkoholnog pića i tablete.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

BONUS VIDEO

OVU I DRUGE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 29. DECEMBAR

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (8)

  1. Bilo kako bilo,zene vise nema.Najcudnije od svega je,kako lako prodje nametnuta prica da se zena samoubila.Pored nje,cerke bi da se jos "odreknu" i oca,da li tako moraju,jer ne verujem da to i dobrovoljno zele,ali sila zakon ne moli.

    Odgovori
  2. U ovoj banana zemlji za sve su krivi muskarci, muzevi, bivsi muzevi i momci. Koja god se ubije odmah je kriv muskarac,koja god je nezadovoljna resava to prijavom psihickog maltretiranja opet muskarca, koja god hoce da se izivljava i namesti nekog muskarca eto prijave i za silovanje. Ja mislim da su problem u nasoj zemlji zene koje namestaju muski rod. Muskarci nemaju nikakvu sansu da se odbrane cim ih neka lujka lazno prijavi.

    Odgovori
  3. I naravno odmah Igor Juric...covek koji je ostavio svoju cerku i otisao u beli svet da se provodi pa je cak i na robiji zaglavio a kad mu je cerka stradala...brze bolje da unovci njenu smrt nekakvom fondacijom preko koje se on lagodno vozi dzipom i uziva u luksuznom zivotu. Eeeej on kaze ovo i ono...pa zasto to nije sprecio kad je toliko brizan i pametan? Nikad ga nigde nema osim kad se nesto desi a onda krene po televizijama samoreklamirajuci se opravdavajuci fondaciju Tijane Juric koju naivni placaju dok on uziva. Lep biznis ali takav je on. Da je bio pravi otac svojoj cerki ona bi jos bila ziva! U ovom slucaju sve je jasno. Eeeej biti poidzvodjac radova za nekretninu a ne imati para za radove. U fazonu ko sam sta sam a kredit do guse...a kredit kod zelenasa. Banke je odbile ali dupe zinulo za parama i moci. Tipican primer laznog sjaja "bogatog" zapada. Umesto zena da radi i zivi normalnim zivotom ona bi da bude carica za publiku. Jadne cerke...godinama su zivele u zabludi. Verovatno su im i gace pod hipotekom a da to ne znaju. U pamet ljudi! Radite posteno i zivite normalno...bicete srecni!

    Odgovori

Ostavite komentar