BRUKA! Đilasovim i Marinikinim medijima vest dana film koji prikazuje Srbe kao GENOCIDNI narod (VIDEO)

Nastavljaju orkestriranu kampanju protiv svega što je srpsko

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Mediji koji su pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i njegove perjanice, potpredsednice iste Marinike Tepić mesecima su vodili kampanju protiv filmskog ostvarenja “Dara iz Jasenovca”, a jutros im je najvažnija vest dana uspeh filma koji govori o Srbima kao genocidnom narodu!

Reč je bosanskohercegovačkom filmu “Quo Vadis, Aida?” u kom su Srbi prikazani kao genocidan narod. Jasenovačke žrtve, kao i prikaz stradanja srpskog naroda u ustaškim logorima odavno nemaju nikakav značaj za opozicione medije, ali kada treba da se lažno izveštava kako su Srbi genocidni, tu su prvi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Glavna vest programa na televiziji “Nova S” glavna vest bila je upravo taj film.

Ovo je još jedan pokazatelj da ludilu Dragana Đilasa i njegovih medija nema kraja i da su protiv svega što je srpsko.

Podsećanja radi, iako je u svom relativno kratkom političkom životu dosad izmenjala nekoliko stranaka, Marinika Tepić, dosledna je jedino u mržnji prema Srbima, kojima, kako ona smatra, treba obezbediti trajni beleg genocidnosti. Jedan od najistaknutijih primera njenog otvorenog zagovaranja teze koju Srbija nikada neće prihvatiti je i sledeći tvit:

– Molim vas, shvatite već jednom: trenutak u Srebrenici kada Mladić odvaja muškarce od žena i dece – početak je genocidne namere! Takvo odvajanje, i sa manje žrtava, uvek ima jedan cilj: zaustaviti postojanje te grupe, naroda. Istrebiti ga na tom tlu. Zatrti mu seme. Je l’ sad jasno? – poručila je Marinika Tepić, a više o tome klikom OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar