Njenu karijeru obeležio je SKANDAL: Doživela je ljubavni BRODOLOM, evo kako pevačica sada izgleda (FOTO)

Ona danas važi za jednu od najboljih pevačica narodne muzike, ali najviše se pričalo o njenim ljubavnim problemima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Aleksandra Bursać danas važi za jednu od najboljih mladih pevačica narodne muzike, a svoju pevačku karijeru otpočela je u takmičenju Zvezde Granda davne 2005. godine, a 16 godina od prvog pojavljivanja se mnogo promenila.

Iako u prvoj sezoni nije prošla u prvih 12 finalista i nije dobila pesmu, ponovo je okušala sreću 2008. godine. Ni tada nije stigla do velikog finala i pevala u Beogradskoj areni, ali je dobila pesmu “Padale su kiše” koja je tada postala hit.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Youtube/printscreen

Međutim, karijeru mlade pevačice obeležio je skadnal, a ona je i sama javno govorila o tome. Naime, svojevremeno je Bursaćeva pričala da ju je dečko, fitnes instruktora Zoran Uglješić, prevario i to sa starletom Anđelom Vešticom. Kasnije je pevačica i sama priznala da je bila neverna u vezama.

Danas je pevačica doživela procvat kada je njen fizički izgled u pitanju, a na njoj se vidi da nije imala estetskih korekcija za sada.

U nastavku teksta pogledajte kako danas izgleda Zvezda Granda, pa sami zaključite koliko se promenila 16 godina od prvog pojavljivanja.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar