“Momci, svaka čast!”: Vatrogasci David i Stefan brzom intervencijom SPASILI PSA (VIDEO)

Oni kažu da im je ovo već treće ili četvrto vađenje psa iz šahte za nedelju dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

Vatrogasic-spasioci Vatrogasno-spasilačkog odeljenja Knjaževac David Antić i Janevski Stefan juče su intervenisali i spasili psa iz vodovodne šahte dubine četiri metra.

– Bravo za naše vatrogasce koji su još jednom pokazali svoju humanost – poručili su iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovim povodom oglasili su se i iz Udruženja “Beta” koji su vatrogasce i pozvali.

– Ako ste se ikad pitali kako se opravdano nosi uniforma sa natpisom “VATROGASCI, SPASIOCI”, evo jednog snimka iz našeg grada, sa jučerašnje akcije vađenja psa iz šahte duboke bar 4m. Kako nismo bili opremljeni da psa izvučemo sami, pozvali smo vatrogasce. Na poziv su došla dva momka koja su u službi verovatno od skoro, ali su psa izvukli na brzinu, kao da se time bave celog života. Kroz nešto više od tri minuta, pas je već bio van, veseo i nahranjen. Oni kažu da im je ovo već treće ili četvrto vađenje psa iz šahte za nedelju dana.

– Mi ovim putem želimo (još jednom) javno da se zahvalimo Vatrogasnoj službi u Knjaževcu. Mnogo puta su nam izlazili u susret oko spasavanja životinja, a jučerašnjom akcijom smo posebno impresionirani. Momci, svaka čast – rekli su iz udruženja.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar