Bivšoj ženi PROBIO nožem plućnu maramicu: Leskovčanku partner izbo pred decom koju je dovela na pregled

U bolnici nam je rečeno da je pacijentkinja primljena u teškom stanju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Dvadesetdevetogodišnja žena V.S., iz Donje Lokošnice, koja je izbodena nožem u leskovačkom Dečijem dispanzeru, zbog ozbiljnosti povreda, transportovana je u niški Univerzitetsko-klinički centar. Njoj je probijena plućna maramica. Ima čak deset ubodnih rana u predelu vrata, lica, grudnog koša, stomaka, ruku i nogu.

Ženu je, pred decom koju je dovela na pregled, nožem izbo bivši vanbračni partner, a napad se dogodio u subotu, nešto pre devet časova. Medicinske sestre su čule vrisak žene, a kada su izašle u hodnik, blizu ulazu u ovu ustanovu, na podu su videle žrtvu koja je obilno krvarila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U bolnici nam je rečeno da je pacijentkinja primljena u teškom stanju.

Nezvanično saznajemo da su se dvoje mladih ljudi raspravljali na romskom jeziku. Niko nije mogao da razazna o čemu se tačno radi, ali ništa nije ukazivalo na stravičan epilog koji je usledio.

– Ubrzo se čuo vrisak, a žena je bila u lokvi krvi. Bilo je uboda u predelu stomaka, grudi i jakog krvaranja iz levog uha. Imala je i posekotine po licu – pričaju u Dečijem dispanzeru.

Nesrećna žena je kod lekara navodno dovela svoje pastorke, dečake stare 12 i devet godina. Drama se odvijala pred njihovim očima. Srećom, pa zbog ranih jutarnjih sati u čekaonici nije bilo mnogo druge dece i roditelja, ali su prisutni bili uznemireni i zatečeni stravičnim prizorom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar