Govorio je grozne stvari, a sada mi je kao otac: Ibra otkrio šta je uradio kada je čuo za Mihinu bolest

- Miha je bio loš na terenu, baš kao i Balak, još jedan profesionalni provokator, ali to je radio kako bi saigračima doneo prednost - kaže napadač Milana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Legendarni Zlatan Ibrahimović je u opširnom intervjuu otkrio neke veoma interesantne stvare vezane za svoju karijeru, a dotakao se i odnosa sa Sinišom Mihajlovićem.

Iako su sada veliki prijatelji, nekada su imali ozbiljnih nesulasica i to pogotovo na terenu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Siniša me je jednom prilikom provocirao tokom čitavog meča na terenu govoreći mi grozne stvari na srpskom i pao sam na to. Sada me zove sinom. Kada se razboleo od iste bolesti kao i moj brat, spakovao sam se i otišao za Bolonju. Miha je bio loš na terenu, baš kao i Balak, još jedan profesionalni provokator, ali to je radio kako bi saigračima doneo prednost – rekao je Ibrahimović.

Prisetio se svoje dileme da li da pređe u Milan ili Napoli, a onda se dotakao argentinskog boga fudbala.

– Maradona je mit. Gledajući dokumentarac o njemu odlučio sam da odem u Napoli, da uradim kao Dijego, da osvojim Skudeto. Bio sam umoran od Amerike, mislio sam da ću se penzionisati, a onda mi je Mino Rajola rekao da sam lud i da moram da se vratim u Italiju. Napoli je tada otpustio Anćelotija, pa sam pitao Mina gde da odem, koji tim je lošiji. Milan je tada izgubio 5:0 u Bergamu i ja sam presekao. Rekao sam sebi da idem u klub koji poznajem, baš kao i grad – zaključio je Zlatan Ibrahimović.

Bonus video:

Iliev poludeo nakon meča Zvezde i Voždovca: Ovo se ne dešava prvi put, da li je moguće da to radite?

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar