Iliev poludeo nakon meča Zvezde i Voždovca: Ovo se ne dešava prvi put, da li je moguće da to radite?

Iliev je odgovorio i na nedavno saopštenje Mitra Mrkele

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev bio je nezadovoljan suđenjem na meču između Crvene zvezde i Voždovca.

Crvena zvezda je savladala “Zmajeve” sa 1:0 golom Mirka Ivanića, a Ilievu je zasmetao detalj iz 63. minuta utakmice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Gobeljić je tad očigledno povukao Alena Mašovića u kaznenom prostoru crveno-belih, ali je sudija Momčilo Marković ostao nem, a izostala je i bilo kakva reakcija iz VAR sobe.

To je žestoko razljutilo Ilieva.

– Postavljam pitanje sudiji u VAR sobi Lazaru Lukiću: kako je moguće da nisu videli i reagovali na situaciju iz 63. minuta meča našeg večitog rivala i Voždovca?! Kako je moguće da nisu bar signalizirali glavnom arbitru, ako već sam nije kostatovao, da se proveri sporna situacija, pošto tehnologija sada postoji, a sporna je i te kako – rekao je Iliev za “Telegraf” i dodao:

– Ovo je već drugi previd tok tipa, nešto već viđeno na meču 4. kola našeg rivala i Napretka na istom stadionu, kada takođe arbitar iz VAR sobe nije reagovao niti signalizirao evidentan prekršaj domaćeg defanzivca nad kruševačkim igračem u kaznenom prostoru, u završnici utakmice!

Za kraj, sportski direktor Partizana je odgovorio i na nedavno saopštenje Mitra Mrkele o korišćenju VAR tehnologije.

– Imam pitanje i za ljude iz Crvene zvezde: da li ste na ovo mislili u nedavnom saopštenju kada ste govorili da ćete učiniti sve van terena u borbi za titulu? Jesu li to te vanfudbalske aktivnosti?

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Da li ce ga kaznit ,?I koja je uopste njegova funkcija kad su ga otjerali pre 2 godine sta on uopste radis.dok partizanu dobro ide kod navijaca je sve ok kad krenu porazi pita ce se st je on uopste tu

    Odgovori

Ostavite komentar