TRAGEDIJA KOD SMEDEREVA

“Neka te anđeli čuvaju, kad ja više ne mogu”: Otkriveno šta se dešavalo u noći koda je POGINULO DETE (3)

Dečak je preminuo na licu mesta, a njegov deda Z. A. je teško povređen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Osnovno tužilaštvo u Smederevu obavilo je uviđaj na mestu stravične saobraćajne nesreće na pružnom prelazu u selu Lugavčina u kojoj je sinoć poginuo trogodišnji dečak D. A. Mališan je u kolima bio sa dedom Z. A. (50) koji je upravljao vozilom. U narednom periodu radiće se veštačenje vozila i preduzimanja drugih potrebnih radnji u cilju utvrđivanja tačnog uzroka nesreće.

– Oko 19.40 časova dogodila se teška saobraćajna nesreća u sudaru voza i putničkog vozila u kojem su bila dva lica, na pružnom prelazu u selu Lugavčina. Pružni prelaz je bez branika, obeležen vertikalnom signalizacijom – rekli su iz Osnovnog tužilaštva u Smederevu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako navode, u nesreći je život izgubilo maloletno lice 2018. godište koje se nalazilo u putničkom vozilu.

– Punoletno lice, koje je verovatno upravljalo putničkim vozilom, sa teškim povredama prevezeno u Beograd na dalje lečenje. Na mestu nesreće obavljen je uviđaj u prisustvu dežurnog zamenika javnog tužioca. U narednom periodu predstoji veštačenje vozila i preduzimanja drugih potrebnih radnji u cilju utvrđivanja tačnog uzroka nesreće – rekli su u tužilaštvu.

“Nek te anđeli čuvaju, kad ja više ne mogu…”

Od dečaka D. A. se tužnom porukom preko društvenih mreža oprostio njegov otac.

– Nek ti je laka zemlja, sine moj! Da te anđeli čuvaju kad ja više ne mogu – stoji u potresnoj poruci nesrećnog oca.

“Velika tragedija”

Dečak je, kako se nezvanično navodi, preminuo na licu mesta, a njegov deda Z. A. je teško povređen. U Smederevu je zbog ove tragedije zavladao muk i meštani su šokirani tragedijom…

– Velika tragedija! Jadna ta porodica, bez tog deteta. Ko je mogao da sluti da će ovako nešto da se dogodi – kažu žitelji sela u okolini Smedereva.

Kako navode, roditelji mališana su razvedeni i kobne večeri dečak je bio kod oca i deda ga je vraćao kući kod majke u susedno selo.

– Dečak je bio kod oca i deda ga je vraćao kući u susedno selo, gde živi sa majkom. Nikada nije bilo problema, i deda je uvek vodio računa o mališanu. Šta se dogodilo te noći znaju samo oni – kažu oni i nastavljaju:

– Dete je umrlo na mestu, iako su pokušali da ga ožive. Dedi je pukla jetra i pitanje je da li će preživeti.

Pruga obezbeđenja vertikalnom signalizacijom

Podsetimo, stravična saobraćajna nesreća dogodila se u utorak veče, a do udesa je došlo na putnom prelazu obezbeđenom vertikalnom drumskom signalizacijom.

Na lice mesta izašli su pripadnici MUP-a i zajednička železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja, koja će utvrditi detalje nesreće.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar