Vujović o NAPADIMA na porodicu Vučić: Deca nijednog političara nisu bila meta PRLJAVE političke igre

"Bedan pokušaj lažne političke elite okupljene oko Dragana Đilasa"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Irena Vujović izjavila je da je konstantno fabrikovanje laži i kreiranje izmišljenih afera u kojima se sin predsednika Srbije Danilo Vučić pokušava dovesti u vezu sa unosnim poslovima i predstaviti u negativnom svetlu, deo prljave kampanje usmerene protiv Aleksandra Vučića.

– Propalim političarima očigledno nije jasno da se vlast osvaja na izborima uz podršku građana, a ne uništavanjem života dece političkih protivnika. Besmislena i orkestrirana kampanja u tajkunskim medijima, čiji je jedini cilj diskreditacija porodice Vučić, bedan je pokušaj lažne političke elite okupljene oko Dragana Đilasa da skrene pažnju sa svih rezultata koje za Srbiju ostvaruje predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nikada deca nijednog političara nisu bila meta prljave političke igre. Sramno je što oni koji nemaju politiku i program koji bi ponudili građanima, laži i sinhronizovane napade na decu neistomišljenika, koja ni na koji način ne učestvuju u političkom životu, smatraju legitimnim u političkoj borbi – poručila je Vujović.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar