Ko je misteriozna lepotica iz Jokićeve lože? Ova žena je preobratila Nikolinog brata Strahinju! (FOTO)

Uz Jokiće, koja su za meč sa Majamijem bila smeštena tik uz teren odmah iza klupe Denvera, tu je bio i agent Miško Ražnatović, a sa najstarijim bratom bila je očigledno i njegova nova devojka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Printscreen

Braća Nikole Jokića bila su u centru pažnje na meču NBA lige u Majamiju, gde je Somborac zaigrao posle pauze od nekoliko utakmica zbog povrede ruke i odmah dominirao sa 24 poena, 15 skokova i sedam asistencija u pobedi Denvera.

Srbin se tako osvetio navijačima za zviždanje na terenu i uvrede, ali i igračima ovog tima za prljav potez i guranje s leđa od strane Markifa Morisa tokom prethodnog duela.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pored Jokića, njegova braća su takođe bila na meti navijača Majamija, naročito zbog prepucavanja koje su imala preko Tvitera sa braćom Moris.

Uz Jokiće, koja su za meč sa Majamijem bila smeštena tik uz teren odmah iza klupe Denvera, tu je bio i agent Miško Ražnatović, a sa najstarijim bratom bila je očigledno i njegova nova devojka.

Lepa brineta ušla je s njim u halu tako što ju je držao za ruku, a sedeo je i pored nje tokom čitavog meča.

Foto: Instagram/Miško Ražnatović

Snimljeni su i kako šetaju ulicama Majamija, gde je Strahinja takođe držao za ruku. Podsetimo, on je svojevremeno uhapšen u Denveru posle prijave bivše devojke, koju je navodno davio nakon što mu je posle svađe odgovorila sa koliko je momaka bila pre njega.

Jokićeva braća poznata su u Americi kao opasni momci. Sam Nikola je svojevremeno pričao da su jedine osobe koje se plaši u životu njegova braća, a otkrio je i da su ga svojevremeno gađali noževima dok su bili deca tokom igre.

Sada su Nikolini najveći zaštitnici u NBA ligi, pa su tako često ulazili u klinč sa nekim protivničkim igračima, poput Devina Bukera iz Finiksa, a nije im strano ni nastranje na sudije.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar