Isplivala slika sa PRVOG VENČANJA Suzane Mančić: Njemu je rodila dve prelepe ćerke (FOTO)

Suzana Mančić je 1989. godine sudbonosno "da" rekla svom prvom suprugu, a jedina fotografija sa venčanja svedoči o njihovoj tadašnjoj sreći

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Suzana Mančić danas je u srećnom braku sa Simeonom Ocomokosom, a prethodno je bila udata za Nebojšu Kunića. kako je jednom prilikom otkrila ljubav između Nebojše i nje rodila iz velikog prijateljstva.

Pa ipak, priča nije imala srećan kraj nakon osam godina braka Suzana i Nebojša su se razveli, a jedina, pa ipak, neraskidiva veza među njima ostale su ćerke Natalija i Teodora.

Iz velike ljubavi prema suprugu Suzana je bila spremna da zanemari svoju karijeru, koja je tada bila na vrhuncu i da supruga, koji je otpočeo privatni biznis, prati svuda po svetu. Ipak, stvari su krenule da se odvijaju u pogrešnom smeru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane”, izjavila je jednom prilikom i otkrila da ju je prvi suprug omalovažavao, govoreći da je niko ne bi hteo, da se za njega nije udala. Tada se, kako kaže borila sa depresijom i velikom bitkom za samopouzdanje.

 

Ipak, kada je okončala ovaj brak, Suzana je, onda kada se ponovo zavolela, pronašla i ljubav i 2018. godine ponovo se udala za Grka Simeona Ocomokosa sa kojim se odlično slaže.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (3)

Ostavite komentar