Nastavlja se hajka u Hrvatskoj: Zagrebačka rimokatolička televizija RASPIRUJE MRŽNJU prema Srbima

Sasuli mržnju po "srpskom svetu"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/ Arvid Olson

Rimokatolička televizija Laudato sa sedištem u Zagrebu emitovala je posebnu emisiju “Moja Hrvatska” posvećenu srpskom svetu u kojem je sasuta velika mržnja prema srpskom narodu, predsednicima Aleksandru Vučiću i Miloradu Dodiku i Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Gost u studiju geopolitički analitičar Zdravko Mikulić kazao je da će srpski svet doživeti poraz u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, pored ostalog i zbog “sumanute ideje” izlaska Srba na Jadransko more i “katastrofalne politike koju Srpska pravoslavna crkva vodi na štetu srpskog naroda”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mikulić ne razume da je srpski narod svoj na svome na primorju Boke i Crne Gore od Sutorine do Bara. Time su dakle Srbi autohtona većina na obali koju je kralj Nikola krstio kao “srpsko more”.

Mikulić je pritom kazao da je “proučavao srpski svet” i da je došao do zaključka da su “glavni ideolozi” srpskog sveta episkop bački Irinej Bulović i istoričar Aleksandar Raković koji “skupa rade” na ostvarivanju srpskog ujedinjenja koje Zapad što pre mora to da zaustavi.

Ovom emisijom zagrebačke televizije nastavljena je hajka koja se u Zagrebu, Sarajevu, Prištini i krugovima bivšeg režima u Podgorici širi protiv srpskog naroda koji je digao glavu i nosi se uspešno sa svim izazovima.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Borba

Komentari (1)

  1. Zasto hrvati sebi uzimaju pravo da brinu o hrvatima u Bosni, Srbiji, C.Gori i drugim zemljama. I to je neke vrste hrvatski svet jer maticna drzava hrvata nije iskljucivo Hrvatska. Autohtoni hrvati su jedino oni u medjimurju i Zagorju, ostali su to postali pokatolicavanjem i pod okupacijom od Napoleona, austrougrske, treceg rajha a sve pod pokroviteljstvom crkve. Znaci, katolicka crkva ima pravo da pokrstava druge narode i vrsi asimilaciju siri svoj uticaj dok to osporavaju drugim crkvama. To vam je pravo ogledalo katolicanstva i zapadne demokratije.

    Odgovori

Ostavite komentar