Sad je sve JASNO! Rokfelerov fond dao PARE Đilasovcima koji su danas hteli da zaustave i sruše Srbiju

Otkriveno je da Rokfelerov fond stoji iza finansiranja aktivista i huligana Dragana Đilasa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ bg

Rokfeler organizacija koja ima istorijske veze sa američkom vladom stoji iza pokušaja da se zaustavi i destabilizuje Srbija,

Naime, otkriveno je da Rokfelerov fond stoji iza finansiranja aktivista i huligana lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, koji su danas pravili haos u mnogim gradovima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kreni-Promeni je organizacija koju finansira Rokfelerov fond, očigledno sa jasnim ciljem, da naudi Srbiji i pokuša da je destabilizuje tako što će udariti na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kako može da se vidi na ovom sajtu, pompezna suma novca koja je uplaćena iznosi 2,597,460 dinara.

Dokaz za to koliko je novca uplaćeno možete da pogledate klikom OVDE.

Foto: printscreen
Foto. Printscreen

Podsetimo, Đilas je poručio svojim članovima i simpatizerima, koji su manjina u političkom životu Srbije da na svaki način spreče kretanje članova i simpatizera Srpske napredne stranke, koji žele da prisustvuju skupštini svoje stranke u Beogradu, pa je tako preko portala koji se nalazi u njegovom vlasništvu pozvao na blokadu puteva i mostova danas od 14 časova.

Samo je Adolf Hitler pre Đilasa na ovakav način postupao, blokirajući saobraćajnice, u pokušaju da spreči slobodne građane da izraze svoja politička mišljenja.

Mimo članova SNS, koji idu na skupštinu, Đilas i potpredsednica SSP Marinika Tepić danas blokiraju kretanje svih građana koji žele da slobodno privedu vikend sa svojim poridicama, sa decom u šetnji, na vikendicama, ili da dođu s posla do svoje kuće na zasluženi odmor. Opširnije o tome čitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Koliko Rokfeleri cene ovu bagru vidi se po uplacenom iznosu, bednih 25000$. Sramota, za takvu sicu uznemiravati sugradjane na ulicama. Pa i njihovi istomisljenici su ih psovali.

    Odgovori

Ostavite komentar