Teslin Pi telefon izazvao buru na mreži: Njegove funkcije su NEVEROVATNE, ali da li je stvaran (VIDEO)

Navodno će podržavati Wi-Fi, 5G i Starlink tehnologiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Youtube / adrstudiodesign

Vesti o novom Teslinom telefonu “Pi” zvuče neverovatno! Navodno će podržavati Wi-Fi, 5G i Starlink tehnologiju, kao i konekciju sa Neuralink čipom koji omogućava razmenu informacija direktno s ljudskim mozgom.

Uređaj će pokretati Snapdragon 898, uz 2TB prostora za skladištenje podataka, ekran 4K rezolucije i glavnu kameru od 108 megapiksela.

Priznajemo, nema telefona na svetu koji se može pohvaliti ovakvim specifikacija. Uverili smo se da Ilon Mask zna kako da pretvori fantastične vizije u realnost, ali “Pi” nažalost nije stvaran.

Radi i na Marsu?!

Na webu ćete pronaći više sajtova koji izveštavaju o “novom telefonu”, pa čak i najave Ilona Maska lično, ali nemojte se uzbuđivati.

Priča je započeta februara 2020, kada je italijanski dizajner Antonio De Rosa predstavio svoju viziju telefona koji objedinjuje SpaceX i Teslinu tehnologiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Želeo je da prikaže uređaj, dizajniran da pristupi čitavom eko-sistemu, uključujući i budućoj koloniji na Marsu, što je veliki san američkog milijardera. Stvari su se međutim “otrgle kontroli”, što nije čudno za globalnu mrežu.

Koliko god želimo da vidimo takav telefon u stvarnosti, teško da je moguće “spakovati” navedenu tehnologiju u mobilni aparat. Bar za sada…


BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar