Ovo je Lazar (23) koji je IZBODEN u Leskovcu: Tinejdžeri ga napali kad se vraćao sa posla (FOTO)

Šesnaestogodišnji mladić uhapšen je zbog pokušaja ubistva, a protiv njegovog vršnjaka biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je učinio krivično delo učestvovanje u tuči

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook

Dvadesettrogodišnji Lazar Perišić iz Leskovca, medicinski tehničar, izboden je nešto pre 23 časa kada se vraćao sa posla iz smene u kovid ambulanti

Šesnaestogodišnji mladić uhapšen je zbog pokušaja ubistva, a protiv njegovog vršnjaka biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je učinio krivično delo učestvovanje u tuči.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Šesnaestogodišnjak se sumnjiči da je noćas ubo nožem u stomak dvadesettrogodišnjeg sugrađanina, dok ga je njegov njegov vršnjak udario pesnicom u glavu, nakon što su se na ulici verbalno sukobili sa njim – navodi se u policijskom saopštenju.

Uhapšen tinejdžer (16) koji je IZBO medicinskog tehničara u Leskovcu: Sa drugom nasrnuo na Lazara (23) 

Njega su, prema tvrdnjama porodice, presrela na Svetoilijskoj ulici u blizini “Zlatnog traga” dva mladića, jedan od njih ga je iz čista mira udario, a drugi zatim ubo nožem.

Foto: Facebook

– Mladić se oseća dobro. Operisan je. Zadobio je ubode nožem u predelu ispod pupka. Mogu da kažem da je imao sreće jer ubod nije zahvatio bešiku. Bitno je da se on oporavlja i da nije životno ugrožen – ističe direktor Opšte bolnice u ovom gradu Nebojđa Dimitrijević.

Ovaj mladić, kako navode njegove kolege, tih je i povučen, “dete bez problema” kako kažu, te je sve zapanjila vest da je ovako nešto baš njemu moglo da se desi.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar