ZVEZDE UPOZORAVAJU

Pomračenje Meseca 19. novembra donosi sukobe i neprijatnosti: OPREZ se savetuje OVIM znacima Zodijaka!

Pomračenje Meseca 19. novembra. 2021 godine preko 27. stepena u znaku Bika uvodi nas u novi ciklus

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Shutterstock

S obzirom na to da je pun Mesec u konjukciji sa fiksnom zvezdom Algol koja se nalazi na 26*28″ Bika, potrebno je naglasiti da svi koji imaju bilo koju planetu ili vrh natalne kuće na 26, 27 stepenu Bika, Škorpije, Ribe ili Raka, povedu računa o sukobima u kojima ne mogu pobediti.

Na velikom testu su vaše želje i potrebe naspram realnih mogućnosti. Naglašena je unutrašnja borba koja doživljava eksploziju nezadovoljstva i nemoći.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zato se za vreme punog Meseca možete osećati frustrirano i bezvoljno. Dok Pluton iz Jarca podržava stabilnost koja dolazi posle sloma želja, Jupiter iz Vodolije u nepovoljnom aspektu sa pomračenjem Meseca u Biku pojačava i širi destrukciju i malefičnu prirodu ove nasilne fiksne zvezde. Osa Bik Škorpija često je vezana za novac, stoga je potrebno da se povede računa o mogućim gubicima na finasijskom polju. Međutim, pre brige oko novca i plaćanja odreknite se riskantnih situacija i svih potencijalno nasilnih osoba.

Algol je vekovima tumačen kao nasilna i nesrećna zvezda koja iako ima prirodu Jupitera i Saturna nosi u sebi jake i snažne uslove za nasilno ponašanje. Zato u periodima naglašenog delovanja donosi zavist, ali i žrtve nejasnih ili nesrećnih okolnosti. Njeno nepovoljno značenje naslanja se na nasilno sopstveno i tuđe ponašanje koje izaziva uspavana neobuzdana priroda. Pokušajte da ne budite tuđe skrivene i uspavane zle namere. Sklonite se iz masovnih okupljanja koliko god je moguće. Malefičnost Algola vezuje se za stradanje i to često žena. Zato je bitno da su neprijatelji, ljubomorni ili zavidni ljudi sada veoma aktivni. Ako ste uspešni, lepi i pametni, čuvajte se onih koji vam za vreme pomračenja rade o glavi. Ipak uzmite u obzir da Algol deluje samo ako natalna planeta, vrh kuće ili ascedent prave egzaktan aspekt čiji orbis nije veći od jednog stepena.

Uostalom, nije ovo prvo pomračenje na Algolu – bilo ih je i do sada, pa ćemo i ovo preživeti. U suprotnom kada su aspekti povoljni sa natalnim planetama ili vrhovima kuća očekujte produktivno vreme koje je podstaklo pomračenje Meseca i koje je puno kreativnosti i autentičnosti. Ovo je period u kome svi znaci zodijaka, a naročito Bikovi i Škorpije mogu iskoristiti za napredak u celokupnom društvenom statusu. Harizma i dar posebnog talenta a naročito ako je vezan za muziku može doneti veliku popularnost i obožavanje širokih masa.

Tranzitna Venera u Jarcu jeste vladar ovog pomračenja zato je poželjno da ne koristite ljubav da bi poboljšali status jer to može previše da vas košta. Venera je planeta koja najviše oslikava zadovoljstvo sobom ili životom koji smo izabrali. Zato u vreme punog Meseca u Biku nije nemoguće da se otvori čitav jedan novi svet pred vama. Zato je ovo dobar period u kome možete spoznati sebe svoje potrebe i prirodne želje. Naveći uticaj osetiće Bikovi zajedno sa Škorpijama, ali ni Ribe i Rakovi neće biti pošteđeni.

Poznati sa naglašenim Algolom: Nikola Tesla (Uran na Algolu), Karl Sagan (ascedent na Algolu), princeza Dajana (Venera na Algolu), Isidora Dankan (Pluton na Algolu), Pikaso (Jupiter na Algolu)…

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar