Tara Simov o skandaloznoj TUČI sa Miljanom: “Ćelava sam, svi pramenovi su mi bili KRVAVI” (FOTO)

Ispričala sve detalje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ RTV Pink

U subotu uveče je na “Zadrugoviziji” došlo do tuče između Miljane Kulić i Tare Simov, lkada je Miljana Tari čupala kosu iz temena.

Simova se sada oglasila ovim povodom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ja sam uzela tri piva, za sebe, Frana i Mateju, tu su stajala ta neka piva. Miljana je ceo dan napastvovala ljude za pivo. Mateja i ja smo večerali pred “Zadrugoviziju”, ona je krenula da ga spopada. U diskoteci je počela da me ispituje gde je pivo, gde je pivo. Spopadala je Frana, tu su se oni ispolivali prvo. Ceo dan nije bila normalna, svaki put peni kad je “Zadrugovizija”. Uzela je flašicu vode, htela da me polije, ja sam se sklonila, uhvatila me je za kosu i povukla. Krenula je da vrišti, nekome nešto radi, kao da hoće da se vidi da neko nešto njoj radi, a ona radi – počela je ona ispovest sinoć u razgovoru sa voditeljem.

Foto: Printscreen/ RTV Pink

– Mene su ljudi toliko vukli, vukli su tako i moju kosu. U toj situaciji je Đedović čučnuo dole i video da mi ona drži kosu. Nisu mogli da je sklone od mene, zato sam ovde ćelava. Svi pramenovi su bili krvavi. Nekako su je skinuli s mene. Ja sam u trenutku nemoći iz besa šutnula barski sto, htela sam da je pogodim. Nisam je pogodila, a htela sam. Imala sam mali pečat tu na kosi. Otišla, popravila šminku, ona došla do sobe, ponovo me polila. Stajala sam, nisam se pomerala dok nisam videla da je uzela mleko. Pale smo preko kreveta, ne znam šta bih rekla. Razumem Miljanu jer je bolesna, imam razumevanja, možda sam se ja ogrešila prošle godine kad sam htela da se diskvalifikujem preko nje. Ali, imali smo korektan odnos. Posle ovoga možemo da razgovaramo samo sa mojim advokatom. Obratila mi se, vređala me je. Matora i Đedović su isto podneli krivične prijave, fali još jedna, dve i otići će tamo gde joj je mesto – istakla je Tara.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Licemerje,licemerje...,,Cao Mina nikada lepse nisi izgledala,,.Istina je da su je korekcije lica toliko izoblicile da nikada ruznije nije izgledala.Steta ova devojka je bila prirodno lepa.Sada dominiraju naduvene jagodice i napunpana usta .

    Odgovori
  2. Veliko BRAVO, Napokon posten noovinar je preneo kako je bilo . Svi smo mogli snimke da vidimo i live kako se sve dogodilo.Bolesna Miljana je ceo dan zadrugare maltretirala pa napala Taru. Da sam ja bila u sobi kad je polivala ja bih je sravnila sa zemljom.Dosta vise psiho dijagnoza .Njima je mesto u bolnici "Laza Lzazarevic 'FF odelenje gde je sve pod kljucem Piti pivo i teske psihotike je veoma ozbiljno!!! Hvala Vam za objektivnost da im a postenih novinara ( NISAM NICIJI OBOZAVALAC ILI TI FAN ,JEDINO VOLIM istinu . pOZDRAV ps RADO VAS CITAM U HOLANDIJI PREKO NETA

    Odgovori

Ostavite komentar