PAO prvi sneg u Moskvi: Stanje na putevima naglo POGORŠANO (VIDEO)

Ruske meteorološke službe saopštile su kako će i u narednim danima Moskvom dominirati vetar i ledena kiša

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter

U ranim jutarnjim časovima na području Moskve pao je sneg, a prve bele pahulje ove jeseni svakako da u ovoj državi predstavljaju uvod u najhladniji period godine.

Kako su javile ruske meteorološke službe, očekuje se da će pasti oko tri centimetra snežnog pokrivača, a jak vetar dovešće i do smanjenja vidljivosti u Moskvi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Agencija RIA saopštila je kako je sneg u širem moskovskom okrugu mestimično prelazio i u mećavu, a prema najavama meteoroloških službi snežne padavine trebalo bi da prestanu u popodnevnim časovima.

– Prve snežne padavine pogodile su centar Moskve u petak. Vidljivost na putevima je naglo pogoršana i kao rezultat toga i saobraćaj se odvija otežano. Ipak, prvi snežni pokrivač ove jeseni tipičan je za ovo doba godine i ne bi trebalo da traje dugo – prenosi agencija Interfaks.


Uprkos tome što bi snežne padavine trebalo da prestanu u popodnevnim časovima, ruske meteorološke službe saopštile su kako će i u narednim danima Moskvom dominirati vetar i ledena kiša, a prognoze pokazuju kako će u narednim danima temperature ići do minus 7 stepeni.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Interfaks

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar