Tragična sudbina poznatog jugoslovenskog benda: Čak ČETIRI člana grupe OTIŠLA su prerano i iznenada

Smrt Rajka Dujmića poslednja je u nizu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

Rajko Dujmić preminuo je šest dana nakon saobraćajne nesreće u kojoj je zadobio teške povrede, a za tri dana trebalo je da proslavi 66. rođendan. Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i sina Tina.

Rajkova smrt četvrta je smrt u bendu “Novi Fosili”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, Slobodan Momčilović Moka, osnivač i prvi bubnjar benda, preminuo je 7. avgusta 1984. godine, baš na Rajkov rođendan.

Nakon njega i prva pevačica “Novih Fosila”, Đurđica Barlović, je preminula 1992. godine u 41. godini života. Preminula je u bolnici u Zagrebu od posledica akutnog infarkta, a za sobom je ostavila supruga i dva sina. Đurđica se često spominje i kao jedna od najharizmatičnijih žena bivše Jugoslavije.

-Bila je čvrstog i stabilnog zdravlja, zato me i iznenadio taj prerani odlazak. Tog dana kada je umrla, verovali ili ne, svi satovi u mom stanu su stali. Kasnije sam čuo tu tužnu vest – rekao je kasnije Rajko Dujmić o smrti svoje koleginice.

Foto: Screenshot Youtube

Bend je pre osam godina šokirala smrt još jednog njihovog člana, drugog bubnjara i supruga Sanje Doležal, Nenada Šarića Brade. On je preminuo 2018. godine u svojoj vikendici u mestu Donji Zvečaj, na Mrežnici, gde je doživeo moždani udar. Naime, porodica je u toj vikendici provela praznik i tu su planirali da proslave i Sanjin 49. rođendan. Nenad je tada odlučio da sam ostane u vikendici i sve pripremi za veliko slavlje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

Kako su ga nekoliko sati zvali, a on se nije javljao, počeli su da sumnjaju u to da nešto nije u redu. Sanja je nazvala komšinicu, koja ga je potom pronašla u teškom stanju.

-Moj najbolji prijatelj i životni partner nas je napustio danas. Prerano za mene i za našu decu. Nažalost, krvarenje u mozgu je od prvog trenutka bilo preobilno i izazvalo je strašne posledice. Zahvaljujem brojnim prijateljima i poznanicima koji već dva dana šalju podršku i svoju ljubav. Zahvaljujem lekarima i osoblju Karlovačke bolnice na svemu što su učinili ova dva dana. Kao vernica, molim braću i sestre u Hristu da se mole i prikazuju mise za dušu mog supruga i snagu naše porodice. Medije molim da nas ostave kako bi mogli u miru i tuzi da preživimo ove trenutke. Hvala, Sanja, Lana, Luka, Sven i Lea, te ostala tugujuća familijo – pisalo je u saopštenju koje je Sanja tada prosledila medijima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar