Vučić o Đilasovom DODVORAVANJU u Vašingtonu: “Nema tog novca i vlasti koje bi me naterali na to”

Građani će odlučivati, verujem u razum građana, istakao je predsednik

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Marko Stosic

Predsednik Vučić se danas nakon primanja buster doze vakcine protiv koronavirusa, obratio javnosti i odgovarao na pitanja novinara.

Tom prilikom predsednik je prokomentarisao je to što se predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, udružio se sa najvećim albanskim lobistima za nezavisno Kosovo, i takođe novim zamenikom Eliota Engela Ričijem Toresom, koji o Srbiji govori kao o zemlji ratnih zločinaca, a kome se Đilas i Marinika Tepić veoma raduju, koji su takođe poručili da su Srbi genocidni.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Borba za vlast je prirodno, racionalno i demokratsko pitanje, ali borba mora da bude skopčana i sa moralnim principima, da se ponašate tako da vaša vladavina bude u interesu građana, ako to nije slučaj, nego je u interesu bogatih pojedinaca, teško ćete dobiti podršku građana. Što se tiče problema na KiM i pokušajem optuživanja Srba i njihovih predsdavnika, to je oprobani recept, slušamo da su Srbi na severu Kosova i Metohije kriminalci. Gonili su Olivera Ivanovića, držali ga u pritvoru i zatvoru, pa je bio Veselinović, pa Radojičić, a sad su bukvalno svi Srbi na severu. To je politika u kojoj je sve dozvoljeno, a krivci su uvek Srbi. To što srpski političari žele da učestvuju u tome da bi se nekome dodvorili, ja sam siguran da to ljudi vide. Da blatim pripadnike svog naroda, zaista mi ne pada napamet. Nema tog novca i vlasti koje bi me naterali na to. Građani će odlučivati. Samo da vas podsetim kako je vođenja kampanja protiv Trampa na osnovu nekakvog ruskog mešanja, zašto bi kod nas bilo drugačije da dozvolimo da se neko drugi meša. Ja verujem u racio i razum naših građana, da će doneti najbolju odluku – istakao je predsednik.

Podsetimo, američki senator Riči Tores, glavni albanski lobista u Vašingtonu i naslednik Eliota Engela, zatražio je od predsednika SAD DŽoa Bajdena da uvede sankcije Srbiji!

Vest o tome su objavili mediji u vlasništvu Dragana Đilasa, a informaciju da predsednik SSP sarađuje sa albanskim lobistima potvrdila je i Marinika Tepić, o čemu je Objektiv već pisao.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar