Evo šta Đilas radi u Americi! Sa albanskim lobistima pokušava da sruši Vučića

Informaciju da predsednik SSP sarađuje sa albanskim lobistima potvrdila je i Marinika Tepić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Američki senator Riči Tores, glavni albanski lobista u Vašingtonu i naslednik Eliota Engela, zatražio je od predsednika SAD DŽoa Bajdena da uvede sankcije Srbiji!

Vest o tome su objavili mediji u vlasništvu Dragana Đilasa, a informaciju da predsednik SSP sarađuje sa albanskim lobistima potvrdila je i Marinika Tepić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Albanski lobista Tores je jedan od potpisnika pisma upućenog Bajdenu, kojim optužuju predsednika Aleksandra Vučića za tobožnju korupciju i pritisak na medije, zbog čega poziva Bajdena da iskoristi izvršni nalog 14.033 – blokiranje imovine i zabranu ulaska u SAD osobama koje “destabilizuju Zapadni Balkan”.

Tores je poznat po svojim istupima i zalaganjima za lažnu državu Kosovo, pa se tako sastajao sa Vjosom Osmani, predsednicom prištinskih institucija, ali je i osuđivao “zločine Miloševićevog režima”.

Pismo su potpisali kongresmeni: Radža Krišnamorti, Riči Tores, Dejvid Sislin, Jan Šakovski, DŽejms Mekgavern, DŽim Kosta, Majk Gigli, pišu Novosti.

Gigli je poznati lobista za bošnjačku stvar u Vašingtonu.

Podsećamo, Dragan Đilas se nalazi u poseti SAD gde se sastao sa Gabrijelom Eskobarom, specijalnim predstavnikom za Zapadni Balkan.

BONUS VIDEO:



Izvor: Novosti

Komentari (2)

Ostavite komentar