Pre 10 godina šokirali Partizan, sada svoje igrače: Navijači Šamroka umalo izazvali katastrofu (VIDEO)

Problem nastao sa vatrometom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter

Ekipa Šamrok Roversa osvojila je titulu u Irskoj, ali su u centar pažnje došli zbog bizarne situacije u kojoj su se našli. Tokom njihovog gostovanja Voterfordu, na stadionu je upriličen vatromet koji nije prošao baš sjajno.

Glavni sudija meča morao je da prekine utakmicu, jer je zbog pogrešnog proračuna navijača vatromet eksplodirao baš nad terenom, nekoliko metara iznad fudbalera koji su nastupali.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Gostujući navijači očigledno nisu bili umešni kada je u pitanju pirotehnika, pa je ovo njihovo poigravanja vatrometom moglo da ima i katastrofalne posledice.

Ni to što je fudbalerima očigledno ugrožena bezbednost nije bio signal da se vatromet prekine. Navijači Šamroka nastavili su u istom ritmu i narednih nekoliko sekundi. Svi ovi događaji desili su se nekoliko desetina sekundi nakon što je Voterford stigao do prednosti, pogotkom u 12. minutu susreta.

I incidentima nije bio kraj. sudija je prekinuo meč i igrače poslao u svlačionicu na 15 minuta, a na početku drugog dela ponovo je bilo problema. Tada je glas spikera na stadionu upozorio navijače da će meč biti prekinut ukoliko se nastavi sa incidentima na stadionu.

Ipak, utakmica je završena, a Šamrok je sa tri gola u poslednjih 20 minuta stigao do pobede kojom je overio šampionsku titulu.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar