Svedok UŽASA opisao kako je poginula Srpkinja Tina: “Čuo sam VRISAK, auto je goreo, bila je živa” (VIDEO)

aUtomobil u kom je bila Tina odmah nakon nesreće zahvatio je ogroman plamen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Twitter/Printscreen

Srpkinja Tina Tintor (23), koja je sa porodicom živela u Las Vegasu, u utorak 2. novembra u ranim jutarnjim satima poginula je u saobraćajnoj nesreći, kada je na njen automobil naleteo bivši američki fudbaler Henri Rags Treći. Svedok tragedije opisao je šta je video.

Kako je šokirani Aleksandar Hart, radnik obezbeđenja u obližnjem objektu i očevidac nesreće ispričao za lokalne medije, automobil u kom je bila Tina odmah nakon nesreće zahvatio je ogroman plamen, i on nije mogao da joj pomogne iako ju je čuo kako vrišti, prenosi Alo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ubzo je plamen zahvatio automobil, ali ona je u tom trenutku još bila živa”, ispričao je on, i nastavio: “Čuo sam vrisak i brzo sam dotrčao. Nisam uspeo da je izvučem iz automobila jer je bila zaglavljena”, rekao je Aleksandar.

Ovo je Srpkinja koju je UBIO pijani američki sportista: Tina (23) VRIŠTALA dok je živa gorela (FOTO)

Cela porodica ima TEŠKU životnu priču, a sad je Tina (23) MRTVA: Rođak iz Topole u šoku posle nesreće

Podsetimo, bivši igrač Las Vegas Rejdersa Henri Rags III, naleteo je na automobil srpske državljanke Tine Tintor (23) koja je živela samo nekoliko ulica od mesta nesreće. Ona se vraćala od drugarice kada je na njih naleteo automobil koji je išao čak 190 kilometara na sat više od ograničenog, a više o tome pročitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO:Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar