Suzana Mančić iskreno o početku karijere: Bila sam SMEŠNO PLAĆENA kao “Loto devojka”

Otkrila i kom pevaču je pevala prateće vokale

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/I.Dobričić

Voditeljka Suzana Mančić gostovala je u jednoj emisiji gde je otkrila kako je imala lepo detinjstvo, ali da joj je uvek falio stariji brat.

– I da imam starijeg brata, to sam oduvek želela, bila sam ubiđena da bi me on čuvao i pazio, i da bi mogla da se mirne duše zaljubljujem u njegove drugove – rekla je voditeljka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ispričala je i kako je počela njena karijera.

– Bila sam na turneji sa Mikijem Jevremovićem, pevala sam mu prateće vokale. Tako je počela moja solistička karijera. A u svet televizije sam ušla i sama ne znam kako. Svaka televizija je tada imala omladinski program, pa i redakciju. Mene su poslali na Subotički festival, tu sam osvojila nagradu i tako je krenulo. Snimila sam “Ogledalce, ogledalce” – prisetila se Suzana.

Ona se potom osvrnula i na svoju karijeru “Loto devojke”, po čemu je i danas pamte mnogi.

– Završila sam prvu godinu fakulteta lako, druga već teška, treća katastrofa! Nosila sam knjige u Australiju, u Ameriku, ali džaba, ne možeš i da učiš i da nešto vidiš, ali sam odlučila da završim fakultet. Zvali su me i s tadašnje televizije “Beograd” da dođem, kažu: “Dođi, imamo nešto za tebe!”. Na kraju odem, objašavali su oni meni šta je Loto, nisam ni znala šta je. Oni su mi rekli da samo treba da se nasmešim i pokažem broj, ali ja sam mislila da sam tada već popularna, da sam zvezda i htela sam nešto da pričam, međutim, nisu mogli da me ozvuče jer je bubanj bio previše bučan. Ali su to već od naredne emisije sredili, a moja prva emisija je prošla nemo. Mislila sam da će to biti zezanje, ko će to da gleda, ali to je bila prava senzacija. Bila sam smešmo plaćena, jer je televizija plaćala po minuti, ali su me stalno zvali kad god se nešto izvlačilo, bila sam popularna. To je trajalo četiri godine, ali nije mi žao što sam otišla – rekla je Suzana u emisiji.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar