Dalilina majka ULAZI u Zadrugu? “Prolazim kroz PAKAO, spremna sam da se suočim sa SVIMA”

Istakla je da će Dalila uvek imati njenu podršku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević, odlučila je da ispriča samo delić onoga što je za javnost nepoznanica. Kako napominje, tek će sve izneti u javnost i pokazati svima da će Dalilin i Dejanov brak opstati.

– Zar treba ovolika polemika da se vodi o mom detetu? Svi misle da je Dalila nejaka i nezaštićena spolja i da ovu veštačku frku niko neće prekinuti? Samo neka se tome nadaju. Čitava ova igra između Dejana, Dalile i Filipa Cara je nepodnošljiva. Kad budem odlučila, govoriću o svemu javno, za sada još nije momenat za to – poručuje Emina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mnogi novinari su me zvali, ali ja još ne želim da ogolim čitavu istinu. Lažima se ništa neće postići koje se plasiraju o mom detetu i meni. Znam i ja napraviti haos po novinama i u studiju, samo ako me pojedini rijaliti igrači budu dirali – rekla je uznemirena Dalilina mama i otkriva da bi ušla u petu sezonu rijalitija.

– Kad je moje dete u pitanju, a u ovom slučaju i Dejan i Dalila, i te kako sam spremna da uđem u “Zadrugu” i da se suočim sa svima. Ja Dejana i dalje doživljavam kao svoje dete. Imam i brojne informacije o drugim učesnicima koje bih iznela u javnost. Ali što se kaže, polako, sve će to doći na svoje mesto – ističe Emina koja poslednjih dana prolazi kroz pakao.

– Prolazim kroz pakao, a kako i ne bih kad vidim da se mom detetu uništava brak. Dalila nije sama i moju podršku će uvek imati. Neka se igraju sa mojom decom unutar rijalitija, ali moraju da misle i na nas majke. Ja shvatam šta je rijaliti igra, ali ovo je postalo nepodnošljivo. Za svoju Dalilu bih život dala, a kad vidim šta rade pojedini ukućani pozli mi. Marko Đedović umesto da ih spaja, on taj brak uništava raznim informacijama – zaključila je Emina Mujić.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar