Dalilina MAJKA ne izlazi iz kuće od SRAMOTE zbog ćerkine prevare: “Kakakv Filip Car, on je probisvet”

Progovorile komšije Dalile Dragojević iz mesta Donji Šepak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car konačno su ozvaničili vezu kada su se sinoć prepustili strastima i celu noć proveli razmenjivajući nežnosti u izolaciji. Zbog toga, kako tvrde komšije Emine Mujić, majka Dalile Dragojević danima ne može da digne glavu od sramote, a prizor od sinoć ju je dotukao.

Naime, već nedeljama unazad brak Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića bio je u krizi, a u tim trenucima ona je postajala sve prisnija sa Filipom Carem. U početku je tvrdila da među njima nema ničeg više od prijateljstva, međutim očigledno je lagala sve oko sebe i to je dokazala kada su ona i Car počeli javno da pokazuju osećanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sinoć su se u izolaciji ljubili, grlili, a iako su se trudili da jorganom prekriju sve to, čuli su se strasni poljupci i taj prizor je njenu majku Emina Mujić zaprepastio.

Foto: TV Happy/printscreen

– Dalilina majka danima ne izlazi iz kuće zbog sramote koju oseća zbog ćerkinog sramnog ponašanja u “Zadruzi”. Kada su se ona i Dejan pakovali da uđu u rijaliti, nije ni pomišljala da će je ćerka javno obrukati, već joj je samo govorila da bude smirena, da se ona i Dejan drže zajedno i da ne upada u bespotrebne konflikte. Ni na kraj pameti joj nije bilo da bi mogla i želela da prevari Dejana i to pred njegovim očima – priča izvor i dodaje da Emina danima ne može da dođe sebe i da govori bliskim prijateljicama da se baš iznenadila ćerkinim ponašanjem:

– Ona nema ni stida ni srama, Dejan je moja dušica, uvek je bio uz nju i kad joj je bilo najteže. Zajedno su uspeli da izgrade i kuću i živeli su luksuzno, a šta je sad uradila tek će shvatiti kad izađe iz rijaliija. Šta joj je ovo trebalo?! Kakakv Filip Car, on je čovek probisvet. A tek ove njegove bivše kad uđu, videće ona šta će je snaći kad joj se Maja Marinković popne na glavu. Moja je ćerka, ali ovu sramotu nisam očekivala da će mi prirediti.

Inače, Dalilina majka je nedavno i javno podržala Dejana, kada je objavila njegovu fotografiju na Fejsbuku uz poruku:” Dejan je moja duša i biće dok ja živim”.

BONUS VIDEO:

Izvor: Blic

Komentari (1)

  1. tuga je sve to sto se dogadja njihovim familijama...njima je najteze, ljudi ne znaju dal je istina ili samo igra....izgleda da je ovo vise od igre zar nije ta ista mama neki dan na istagramu "branila" da se pisu losi komentari o njenoj cerki

    Odgovori

Ostavite komentar