Ko je Kapo iz Crikvenice koji je ZAVEO udatu ženu u Zadruzi? Evo šta je radio pre ulaska u rijaliti

Rijaliti učesnik do sada je bio sa mnogo koleginica iz rijalitija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/printscreen

Filip Car je pre ulaska u Zadrugu 5 bio u vezi sa Majom Marinković, a potom je uplovio u intimniji odnos sa Dalilom Dragojević, koja je zbog njega ostavila svog venčanog supruga Dejana Dragojevića.

Filip Car pod nadimkom Kapo dolazi iz Crikvenice, mesto pored Rijeke, rođen je 14.09.1993. godine, a kada je ulazio prvi put u rijaliti istakao je:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Držim jednu plažu. Ulazim u Zadrugu da upoznam žene. Imam osam razreda osnovne škole, bio sam po domovima, po zatvorima sam bio često. Od pucnjava do pljački banaka. Čas sam emotivan, čas sam agresivan. Volim svakakve devojke. Nisam neka prilika svetska.

Međutim, nakon što je prošao težak put u životu, Filip je odlučio da uđe u rijaliti, gledajući na ovaj projekat kao rehabilitaciju i put u kom će ponovo pronaći smisao života.

Car je uspeo da osvoji mnoge devojke, pa je tako odmah po ulasku pobrao simpatije Mine Vrbaški, Sanje Stanković, Aleksandre NIkolić, a kasnije i Maje Marinković. Posle napete i žestoke borbe u rijalitiju, iz kog je izašao bez dinara, Car je ponovo doneo odluku da uđe u rijaliti.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar