Sofiju otac SILOVAO kada je imala 4 godine: Napastvovao i njene sestre – “osećam MIRIS te kože” (VIDEO)

Sve je počelo jednog dana, u autobusu ispred njene kuće, dok je vozač bio napolju i pušio cigaru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/instagram

Silovanje je jedna od najvećih trauma koja može da zadesi jednu ženu. Da stvar bude još užasnija, nekada su, nažalost, počinioci ovog jezivog čina, i najbliži srodnici svojih žrtava.

Takvo iskustvo doživela je i Sofija Marfi, koja je 2019. godine apelovala na žrtve zlostavljanja da joj se jave i podele sa njom svoju bol.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, u julu 2018. godine Sofijin otac Džon Marfi osuđen je za seksualno zlostavljanje i silovanje svoje najstarije ćerke na kaznu od 18 godina.

Sofija, koja je poreklom iz Golveja, odrekla se anonimnosti nakon presude kako bi njen otac mogao da bude javno imenovan i kako bi ohrabrila druge žrtve zlostavljanja da se jave.

Ona je u jednoj emisiji otkrila kakav je uticaj imalo užasno, nemilosrdno zlostavljanje na njen život.

Naime, sve je počelo kada je bila tek dete i njeno prvo sećanje na zlostavljanje je da je imala tri i po ili četiri godine i da ju je otac zlostavljao u autobusu ispred njene kuće dok je vozač autobusa izašao da popuši cigaretu.

Takođe je bila seksualno zlostavljana na dan pričešća, a otkrila je da je sebi često nanosila teške povrede da bi izbacila svoj emocionalni bol.

Obraćajući se gledaocima, Sofija je apelovala na sve žrtve koje gledaju program da se jave, i molila nasilnike da ne uništavaju živote dece.

-Želim da kažem svakome ko je žrtva bilo kakvog oblika zlostavljanja da se nikada ne stidi. Niste učinili ništa loše. Oni tačno znaju kako da vas slome. Oni tačno znaju šta rade. A svakome ko je u stanju i da pipne dete imam samo da poručim da je bolestan! Samo vas molim, razmislite dvaput pre nego što uništite život deteta. To je uništilo našu porodicu – ispričala je ona.

Sofija je rekla da se nada da će žrtve tražiti pomoć nakon njenog intervjua.

-Molim vas nazovite, potražite pomoć koja postoji. Znam da ljudi kažu da postoji duga lista čekanja, ali samo pozovite telefonsku liniju za pomoć, razgovarajte sa nekim.

Ali Sofija (36) čije je dve mlađe sestre takođe zlostavljao njihov otac – rekla je da je i dalje svakodnevno muče bolna sećanjima na užasno zlostavljanje koje je pretrpela.

U iskrenom i emotivnom TV intervju je rekla:

-Osećam miris njegove kože, mogu da osetim ćebe koje je bilo na meni, osećam kako diše preko mene, a ponekad osetim kako me dodiruje i celo telo mi obuzme taj odvratan osećaj. To me toliko frustrira.“

Marfi (62), bivši pripadnik irskih odbrambenih snaga, osuđen je 2019. godine na 18 godina zatvora.

BONUS VIDEO



Izvor: Independent.ie

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar